2821
2789
عنوان

طنز کر و ناییییی😅

362 بازدید | 33 پست

مورد داشتیم تو شرکت تا دیروز با لیوانی که صبح شیر میخورد، ظهر دوغ میخورد و عصر قهوه و چایی و دوباره چرخه استفاده ش از فردا شروع میشد. 

الان لیوانو میشوره میذاره تو کمدش درو قفل میکنه میره، من از ویروس کرونا ممنونم که بهداشت رو به خیلیا یاد داد 

شما هم جک هاتون بزارید یکم بخندیم شاد شیم 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

طرف تا دیروز از افتابه دستشویی اب میخورد دستشو میکرد تو دماغش لیس میزد بفهمه چ مزه ایه.

الان همش پست میزاره کرونا کرونا نیاین نزدیک من..

اخه یکی نیس بگه تو خودت عامل کرونایی 🤣

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

مبدا تاریخ عوض شده :  دوران قبل از کرونا  و دوران پسا کرونا .

مثلا تو خونه یا جاهای دیگه میگی به این وسیله دست زدی برو دستشو بشور جواب میاد که اینو قبل از کرونا خریدم  تمیزه

ملت عجیبي هستيم حتي با مرگ هم دیگه هم شوخي ميكنيم و جك ميسازيم. كي قراره اين عادت هاي جهان سوميو دور ...

الان هی بهم استرس بدیم و آمار مرگ و میر بدیم میشیم جهان اولی؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

در صورت ابتلا به ویروس کرونا تا ۱۰ روز آویشن و نبات را دم کرده و بخورید. 

.

روز یازدهم آویشن را بدون نبات دم کرده بخورید اونوقت ویروس میاد بیرون میگه پ نباتش کو؟

با دمپایی بزنید تو سرش بکشیدش!

تا اکتشافات بعدی بدروووود

ما یکی از همسایه هامون پرستار بازنشسته است  میترسیدیم  بریم خونش همش میگفت دست به این زدید برید دستتونو بشورید....همیشه دستکش دستش بود چه پارچه ایی   چه لاتکس   ما بهش میخندیدیم  الان اون داره به ما میخندنه   

از نظر خیلی ها بله! 

متاسفانه 

‏رفتم دارو خونه گفتم: ماسک ان نودوپنج دارید؟

گفت: نه

گفتم: ماسک شصت و شیش دو صفر چی؟

پرتم کردن بیرون

لعنتیا ماسکا رو احتکار نکنید

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز