2777
2789

تنهاراهش قرقره اب نمک وتهشو قورت بده دوساعت ی بار تکرار‌کن تافردا خوب میشی

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم چهار پنج روز درگیرشم 

مامانم میگه بازم ویروس جدید اومده

میگم نکنه اونو گرفتم😫

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

اولش تب بالاست نگران نباشید من چند روز پیش اومدم توی نی نی سایت گفتم این علائم رو دارم همه گفتن کروناگرفتی دیروز رفتم دکتر آلرژی فصلی هستش

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
قورت بدم اب نمكو؟

چندثانیه قرقره‌کن ته اب نمک ک توگلوته اونوقورت بده ب اندازه ۶قطره هرسری ک قرقره میکنی انجام میده درجا میکشه عفونت وباکتری رو من ک باقاشق مرباخوری قورت میدم ساعتی ی بار

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
من فقط گلو دردم اب دهنمو قورت ميدم درد نميكنه

منم گلوم درگیره دردم نداره ولی خلط داشتم بدون درد یکی هم پلکام دردمیکنه باسرم ک بهترم الان حالا نمیدونم دیشب نیم ساعت گریه کزدم از اون اینطوری شدم یاوربطی نداره

مطمعني؟؟؟ اخهبا اب دهن درد نميكنه يكطرفه هم هست

عزیزم الان دردنمیکنه ولی فردا پس فردا عود میکنه ها ازالان این کاروکن تو

یکطرفشم ک میگی درده انجام بده

من فقط گلو دردم اب دهنمو قورت ميدم درد نميكنه

خب منم همینطور

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.