سلام...من نامزد دارم نامزدمم خیلی دوس دارم ولی تو بروز احساساتم مشکل دارم...تو حرف نه...تو عمل همش یه کارایی میکنم ک ناراحتش میکنم..دست خودمم نیس...امروز بم گفته حس میکنم اینقد بخاطر کارات بخشیدمت که در حقت ظلم کردم...میگه هیچ کاری برام نکردی...بنظرتون چیکار کنم؟؟😭😭
الهی دورت بگردم قلب من ❤️همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ❤️
متاسفانه شهر ما یه مشاور خانواده خوبم نداره...منطقه محرومه و این چیزا دیه
ت کدوم شهری؟؟
آنلاین مشاوره بگیر
الهی دورت بگردم قلب من ❤️همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ❤️
چه کتابی بخونم؟؟...شما کتابی در نظر ندارین ک معرفی کنین بم؟؟
کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی خوبه. بعد کلا تو اینترنت راجع به ابراز احساسات سرچ کن. دیگرانم ببین چجوری ابراز احساسات میکنن. مخصوصا تو این قسمت به خانمهایی که هوای همسراشونو دارن توجه کن. اکثرشون ابرازات قوی دارن. ابراز مثبت. و واقعا حتی اینارم نخونی ولی تو موقعیت که قرار گرفتی احساس نشون بدی درست میشه. بار اول و دوم سخته. دفعههای بعدی آب خوردن میشه برات.