2821
2789
عنوان

چاقی صورت

14295 بازدید | 26 پست

ماسک خیار یا ماسک سیب زمینی واقعا صورتو چاق میکنه؟؟

دلمم میخواد صورتم چاق شه خستتتم شد ازبس تاپیک زدم و نتیجه ای نگرفتم😭

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من از یه روش جواب گرفتم شیر خشک دو پیمانه صبح و دوپیمانه شب بخور خیلی تاثیر داره ولی زیاد نخوری ها بعدشم کرم بوتاکس و حلزون از عطاری گرفتم میزنم خیلی راضی هستم وقتی خوب شد دیگه نخوردم ولی کرم رو ادامه دادم

اخه اونم‌ دایمی نیست که 

ی سری ژل هست دائمی تره سرعت تجزیش پایین تره ولی دکتر حرفه ای باید بری

ژل عادی هم چندبار شارژ کنی‌میمونه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
ی سری ژل هست دائمی تره سرعت تجزیش پایین تره ولی دکتر حرفه ای باید بری ژل عادی هم چندبار شارژ کنی‌می ...

من دوست میگن زاویه فک وچونه اینا رو بزنم‌صکرتم پره وتپل دوست دارم اونا رو درست کنم پولم دارم ۳ تومن ولی میگم اگه بزنم بعد چند ماه بره بارم باید پول جمع کنم وبرم بزنم 😔😔

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
عزیزم من از یه روش جواب گرفتم شیر خشک دو پیمانه صبح و دوپیمانه شب بخور خیلی تاثیر داره ولی زیاد نخور ...

واقعااا

از کدوم بیشتر نتیجه گرفتی؟اخه من ۲ هفته فقط ی پیمونه قبل خواب شیرخشک باشیر میخوردم زیاد تاثیرنداش و قط کردم

چ شیرخشکی میخوری؟؟

بعد این کرم حلزون هم خیلی صورتتو تغییر داد؟؟؟

من دوست میگن زاویه فک وچونه اینا رو بزنم‌صکرتم پره وتپل دوست دارم اونا رو درست کنم پولم دارم ۳ تومن ...

برو چربی بزن نمیرره

من دوست میگن زاویه فک وچونه اینا رو بزنم‌صکرتم پره وتپل دوست دارم اونا رو درست کنم پولم دارم ۳ تومن ...

زاویه فک و اینا زیاد مهم نیس به اندازه لاِری صورت درگیرش نشو

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز