2777
2789
عنوان

ای بابا😡😡😡😡

159 بازدید | 22 پست

چرا اینقد راه میرین تو خیابوت دو روز بشینین تو خونه تا ببینیم چه خاکی باید بریزیم تو سرمون دیگه😡😡😡

مرسی اه😡😡😡

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون

دو هفتس خونه ایم دیگه بسه😅

فقط 38 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا بعضیا شعورشون نمیرسه که این بیماری تنها به اونا ضرر نمی رسونه بلکه با بیخیالی اونا خیلی ادمای دیگرم بدبخت می کنن ،چند وقت نمی تونن بشینن تو خونشون☹😑

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
دو هفتس خونه ایم دیگه بسه😅

نه بابا ماها همه تو خونه ایم ولی از پنجره بیرونو که نگاه میکنم هیچ کس تو خونه نیست عین خیالشونم نیست

ما میشینیم درودیوارو نگاه میکنیم یه عده... راه میفتن همه جا میرن ویروسو تکثیر میکنن میندازن به جون ما

اونی که اداره میره کرایه خونه شو بتونه بده کار ندارم مجبوره

اونی که میره شادی و تفریح واقعا...

اره واقعا بعضیا شعورشون نمیرسه که این بیماری تنها به اونا ضرر نمی رسونه بلکه با بیخیالی اونا خیلی اد ...

واقعا هر چقد ما رعایت میکنیم یه عده انگار نه انگار به خدا کارشون خیلی زشته جونه خیلیا رو به خطر میندازن

ما میشینیم درودیوارو نگاه میکنیم یه عده... راه میفتن همه جا میرن ویروسو تکثیر میکنن میندازن به جون م ...

واقعا ما پوکیدیم تو خونه اونا برای خودشون همه جا میرن رعایتم نمیکنن مارو هم مبتلا میکنن امارو بالا میبرن

واقعا هر چقد ما رعایت میکنیم یه عده انگار نه انگار به خدا کارشون خیلی زشته جونه خیلیا رو به خطر میند ...

ماهم چند روزه خودمونو تو خونه حبس کردیم ماهم دلمون گردش و تفریح می خواد ،ولی تو این شرایط باید درک کنیم بیرون رفتن غیر ضروری فقط باعث میشه این بیماری بیشتر تکثیر شه

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰