ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره واقعا بعضیا شعورشون نمیرسه که این بیماری تنها به اونا ضرر نمی رسونه بلکه با بیخیالی اونا خیلی ادمای دیگرم بدبخت می کنن ،چند وقت نمی تونن بشینن تو خونشون☹😑
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
واقعا هر چقد ما رعایت میکنیم یه عده انگار نه انگار به خدا کارشون خیلی زشته جونه خیلیا رو به خطر میند ...
ماهم چند روزه خودمونو تو خونه حبس کردیم ماهم دلمون گردش و تفریح می خواد ،ولی تو این شرایط باید درک کنیم بیرون رفتن غیر ضروری فقط باعث میشه این بیماری بیشتر تکثیر شه
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰