رامشید مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 659 عنوان کمک 205 بازدید | 12 پست بچه ها من از داده ایرانسل نت میخرم الان ۱۸ گیگ اینترنت داخلی مونده رو دستم به چه دردی میخوره؟ 1398/12/13 | 17:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilaaaa000 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 2309 چجوری؟اخه گوگلو باز نمیکنه با فیل تر شکن برویا از کانالایه تلگرام برو فیلم دان کن
رامشید مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 659 با فیل تر شکن برو یا از کانالایه تلگرام برو فیلم دان کن عزیزم اینترنت داخلی مونده نه فیل تر شکن باز میکنه نه تلگرام اصلا نمیدونم چی باز میکنه فعلا که فقط دیوار و اپو باز میکنه
nilaaaa000 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 2309 عزیزم اینترنت داخلی مونده نه فیل تر شکن باز میکنه نه تلگرام اصلا نمیدونم چی باز میکنه فعلا که فقط دی ... 😑😑😑😑پس هیچی دیگه بزار بسوزه بقیش
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40683 ازبازارآپارات نصب کن بااون فیلم بگیر راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
رامشید مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 659 ازبازارآپارات نصب کن بااون فیلم بگیر وای مرسی ببینم میشه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40683 خواهش میکنم گلمشد؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
رامشید مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 659 اپارتو نگاه کردم اکثرا تیزر فیلمه.فیلمی که دانلود کنی میشه بریزی رو فلش؟