من تو ۱۹ ماهگی دادم چند باری حدود یک ونیم سی سی اما فایده نداش ولی میگن باید یک قاشق بخوره تا جواب بده اما من چون کوچیک بود دکتر اجازه نداد
جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راسیپ رو تا جایی که میشه به بچه هاتون ندید مخصوصا زیر 4 سال.رو سیستم عصبی مرکزی تاثیر میگذاره.ممکنه باعث اختلالات ادراری هم بشه
به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید.
عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
شما هم داده بودید به پسرتون ؟ اضطراب ادراش خوب شد ؟
بله.من هم یه مدت دادم.اظطراب ادرارش هم بهتره خدا رو شکر
به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید.
تاثیر که داشت.اشتهای پسرم دو برابر شد.من دو سوم یه شیشه رو بهش دادم.اما با چیزایی که بعدا تو اینترنت خوندم فهمیدم بهتره ندبم به بچه ها