2777
2789

ما ماشین صفرو چپ کرد

بیست و پنج میلیون ضرر

مال دنیا ارزش نداره که نتونیم کنار بیایم😊

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من.سال93.سخت بود ولی با همدلی گذروندیم.تنها کسیکه سرزنشش نکرد من بودم.البته از خانواده خودم پنهان کردم.یه مدت رفتم سرکار و کمکش بودم ولی بعد باردارشدم و نشد.با اومدن پسرم برکت زندگیمون بیشتر شد.انشاالله تا خرداد سال دیگه مشکلمون کامل رفع میشه

من همین یه دونه ام!
ما ماشین صفرو چپ کرد بیست و پنج میلیون ضرر مال دنیا ارزش نداره که نتونیم کنار بیایم😊

یه نفر تاپیک زده بود که ازتون اجازه بگیره برا کپی عکس پروفایلتون. به نظر من چون ادب به خرج داده بهش اجازه بدید .دنبالتون میگشت.

تقریبا چهارسال پیش صدوخرده‌ای‌میلیون . هیچی. الان نه‌خونه داریم نه‌ماشین‌ هنوزم داریم بدهی میدیم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

برای من بعد 20سال زحمت هردومون ..امسال همه ی زندگیمونو تقریبا به باد داده

هیچی دیگه زندگیم بهم خورده و ازش متنفر شدم بابت این اشتباهی که عمدی بود

یه بارم اوایل زندگیمون هرچی داشتیم و نداشتم به باباش داد و یه ابم روش خورد بابای بی شرفش و ما از زیر صفر شروع کردیم

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
تقریبا چهارسال پیش صدوخرده‌ای‌میلیون . هیچی. الان نه‌خونه داریم نه‌ماشین‌ هنوزم داریم بدهی میدیم&nbs ...

ما هم سر همون قضیه ماشین نداریم در حالیکه اون موقع میتونستیم ۲۰۶ داشته باشیم 😔😔😔

برای من بعد 20سال زحمت هردومون ..امسال همه ی زندگیمونو تقریبا به باد داده هیچی دیگه زندگیم بهم خورد ...

بازم ببخش مال دنیا ارزش نداره.برا من خیلی بدتره دم عروسی پس اندازمون رفت بعد عروسی فقط دارم جمع میکنم از لوازم ارایش خودم میزنم ولی اون از هیچیش نمیزنه