2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگ خدایی نکرده از نزدیکانت هستن ؟

نه عزیزم دیروز این مادر بیفکر و بی عقل من گیر کرد تو ک..نم بریم دندانپزشکی فلانی ازم کم پول میگیره و ... رفتیم اونجا بزور هی میگم خطرناکه شروع کرده داد و بی داد از ساعت ۵ رفتیم تا ۸ یه گوشه دندونشو یارو درست کرد بعد گفت بشین دندون تو روهم عصب کشی کنه گفتم حتما پول داره که میگه خلاصه منم نشستم دندونمو درست کرد اقا این تا ۱۲ شب یه دندون و لفت داد و مادرم که بگم منو ول کرد اومد خونه خودش تا ۸ صبح منو با یه شیشه ای گذاشت اونجا حساب کتابای ۴ ماهشو در اووردم من از سو استفاده متنفرم هی دست مینداخت دور کمرم احساس تنفر دارم الان از مامانم

نه عزیزم دیروز این مادر بیفکر و بی عقل من گیر کرد تو ک..نم بریم دندانپزشکی فلانی ازم کم پول میگیره و ...

وااا چقد بیشور بوده طرف 

کارت ملی چیزی میزاشتی پیشش میرفتی پول شو میاوردی

وااا چقد بیشور بوده طرف  کارت ملی چیزی میزاشتی پیشش میرفتی پول شو میاوردی

از کجام در بیارم پول .هی به این خر نفهم گفتم نریم نریم .اصلا چرا منو تنها گذاشت .ساعت ۷ صبح مامانم پیام داده تازه خوبی ؟ ههه چه مادری حالم بهم خورد قشنگ معلوم بود پیش خودش گفته بهش میده پول یر به یر من سر کار نمیرم هیچیم پول ندارم از کجا میووردم؟؟

از کجام در بیارم پول .هی به این خر نفهم گفتم نریم نریم .اصلا چرا منو تنها گذاشت .ساعت ۷ صبح مامانم پ ...

مجردی؟؟؟؟ مثلن داداشی بابایی نگف کجایی اون یارو چ پیگیر بوده ک تا صبح ولت نکرد 

چقد مامانت بی فکره 

مجردی؟؟؟؟ مثلن داداشی بابایی نگف کجایی اون یارو چ پیگیر بوده ک تا صبح ولت نکرد  چقد مامانت بی ...

من داداش ندارم و پدرم هم شهرستانه .۸.۵ صبح رسیدم خونه فک کن از دیروز ۵ بعداظهر

مجردی؟؟؟؟ مثلن داداشی بابایی نگف کجایی اون یارو چ پیگیر بوده ک تا صبح ولت نکرد  چقد مامانت بی ...

بی فکر نیست عادت داره از من استفاده کنه .دیگه عادت کرده ترک عادت سخته .حال مشکل اون نیست نمیتونم درست نفس بکشم .سبدنم درد میکنه .تب دارم نمیدونم شکر خدا کرونا گرفتم یا برای شیشست قفسه سینم داره میترکه

بی فکر نیست عادت داره از من استفاده کنه .دیگه عادت کرده ترک عادت سخته .حال مشکل اون نیست نمیتونم درس ...

ای کاش نمیرفتی الان تجهیزات وسایل این دندون پزشکا هم تمیز نیس 

ایشالا ک خوب و چیزی نباشه

یکم بخواب بخاطر کم خوابیو همون دود شیشه س یکم حالت بده