2777
2789
عنوان

دوستانی که تجربه بارداری دارن یا زایمان کردن خواهشا به لحظه بیاااین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 42 پست
باشه گلم ممنونم جواب دادی میگم پهلومم درد میکنه به نطرتون طبیعیه؟شما اینجوری نبودی؟راستی زعفران دم ک ...

من تجربه خودم میگم نزدیک ساعت ۲ شب دردم که منظم شد سه چهار بار رفتم حموم البته همسرم خونه بود حواسش بهم بود اگه تنهایی بگو یکی پیشت بیاد وقتی دردت منظم شد من ساعت ۵ رسیدم بیمارستان یکم ترسیدم ولی ۶ به دنیا آمد رسیدنی ۷ اینچ بودم

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
من شب قبل زایمانم دیگه دردم شروع شد. یهو درد اومد. یعنی دو روز بعد لکه بینی دردم شروع شد ، روز سوم ر ...

دردتون از کمر میرفت سمت زیر دلتون یا فقط زیر دل بود اخه من بهم گفت هنوز سر بچه درست تو لگنت نیست هنوز پایین نیومده ممکنه با این شرایط سزم کنه؟یا یه دفه میاد سرش؟خیلی هم حس میکنم بچه خودشو سفت میکنه مثه سنگ شکمم درد میگیره..

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دردتون از کمر میرفت سمت زیر دلتون یا فقط زیر دل بود اخه من بهم گفت هنوز سر بچه درست تو لگنت نیست هنو ...

دردپسر و دختر متفاوته

2803
دردتون از کمر میرفت سمت زیر دلتون یا فقط زیر دل بود اخه من بهم گفت هنوز سر بچه درست تو لگنت نیست هنو ...

اگه سرش به سمت پایین باشه سز نمیکنن

من تجربه خودم میگم نزدیک ساعت ۲ شب دردم که منظم شد سه چهار بار رفتم حموم البته همسرم خونه بود حواسش ...

عزیزم یعنی شما شکمتون منقبض میشد؟ زیرشم میشد؟چون من دوسه روزه اینجوری میشم ولی زیرشکمم نمیشه ... موقع سفت شدن درد میومد سراغتون ؟؟من متوجه نمیشم درد زایمان دارم یانه مثلا صبح که درد داشتم زیر دل ویکمی هم کمرم دیگه ندارم الان فقط کمر درده...ببخشید هی سوال میکنم

کلاس زایمان هم رفتی؟

نه متاسفانه نرفتم اولش میخواستم سز بشم گفتم بیخیال ولی بعدشم گفتم نه بزار اگه تونستم طبیعی بیارم فقط تو گوگل سرچ کردم مطلب خوندم یا یه سری ورزشا رو انجام دادم

2804

هفته های آخر منقبض شدن و درد کم عادیه چون بچه کمکم خودش میکشه پایین وقتی درد ها منضم شد یا کیسه آبت پاره شد یعنی میخوای زایمان کنی دردشم مثل پرویید یکم با درصدهای بالا بیاد خودت میفمی موقعشه

درد از کمر بود به سمت زیر دلم. نه ولی واسه من سر بچه پایین بود کاملا تو لگن ، ولی رحمم باز نمیشد. رف ...

آخی😍خدا حفطش کنی بچتونا

نه متاسفانه نرفتم اولش میخواستم سز بشم گفتم بیخیال ولی بعدشم گفتم نه بزار اگه تونستم طبیعی بیارم فقط ...

منم دو تا آوردم نرفتم درسته سخته ولی تو خونه دردات تحمل کنی خیلی خوبه بیمارستان آدم اذییت میشه من سر دخترم ۱۲ ساعت تو بیمارستان موندم خیلی سختی کشیدم دختره یا پسر؟

2805
دردپسر و دختر متفاوته

من گاهی وقتا زیر دلم درد پریودی دارم ولی از صبح تا حالا بیشتر کمر درد و شکمم خیلی سفت میشه هم انگار خود بچس و هم انقباض ولی زیر شکمم نمیشه...

من گاهی وقتا زیر دلم درد پریودی دارم ولی از صبح تا حالا بیشتر کمر درد و شکمم خیلی سفت میشه هم انگار ...

۳۲ هفته که رفتی سنو گفت رو به پایینه سرش؟

منم دو تا آوردم نرفتم درسته سخته ولی تو خونه دردات تحمل کنی خیلی خوبه بیمارستان آدم اذییت میشه من سر ...

آره ازخیلیا شنیدم توخونه درد بکشی بهتره بیمارستانه...پسره عزیزم

2801