2777
2789
عنوان

ریباندینگ (صافی دائمی) مو

102 بازدید | 7 پست

سلام دوستان . 

راستش من موهای فرفری و پرپشت و بلندی دارم که رسیدگی بهشون از حوصله و توانم خارجه و واقعا سخت هم هست رسیدگی به این جور موها . 

حالا تصمیم گرفتم ریباندینگ(صافی دائمی مو) انجام بدم . جدیدا میگن با موادی انجام میشه که بدون فرمالدئید و بقیه مواد مضره؛ به همین دلیل راغب شدم که امتحان کنم . اگر کسی از شما اطلاعاتی راجبش داره و یا خودش انجام داده از تجربیاتش بهم بگه و راهنمایی کنه . 

ممنون

🌹مرا هزار امید هست و هر هزار تویی 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش برمیگرده بدتر هم میشه ..چند بار سشوار بکش و کراتین سریتا بزن خوب میشه

ولی بعضی هارو دیدم که خوب بوده و جواب داده ؛ حالا البته بستگی به موادی که استفاده میشه و مهارت کسی که انجامش میده هم داره.

من انجام دادم موهام خیلی نازک شد، زودم برگشت به همون فرفری سابق

عزیزم شما کراتین کردی یا ریباندینگ ؟

چون کراتین جنبه درمانی داره و مدت صافیش کمه

عزیزم شما کراتین کردی یا ریباندینگ ؟ چون کراتین جنبه درمانی داره و مدت صافیش کمه

ریباندینگ کردم، اما رو موهای رنگ شده جواب نمیده من قبلا موهامو رنگ کرده بودم فقط چندماه صاف موند

سرتو بالا نگه دار...روزت داره میاد💪