2821
2789
عنوان

Frozen

422 بازدید | 9 پست

در یک امپراطوری اسکاندیناویایی دو پرنسس در اولین برف سال با هم بازی می‌کردند. خواهر بزرگتر، «السا» با قدرت جادویی دستانش می‌تواند برف و یخ درست کند. السا برای خواهر دوست‌داشتنی کوچکترش «آنا» یک سرزمین جادویی یخی در قصرشان می‌سازد، اما یک روز به‌صورت تصادفی در حین بازی با قدرت جادویی دستانش به آنا آسیب می‌زند.

مثل تمام داستان‌ها و شخصیت‌سازی‌های برجسته شرکت دیسنی، این انیمیشن نیز خالی از نکات پندآموز برای کودکان نیست.

• تشویق به کشف استعدادهای درونی 
  • به تصویر کشیدن دختران قوی و محکم
  • تمرکز بر رابطه بین خواهران 
  • اهمیت به قدرت خانواده

درباره انیمیشن خانواده آدامز، بخوانید

مامان ترمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها که دوست دارن ولی من خیلی خوشم نیومد چون عادت کردم به انمیشین های پرمفهوم و معنای ژاپنی مثل انیمیشن های استودیو gibli 

واسه همین انیمیشن های خارجی خیلی برام ساده بنظر میاد 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
بچه ها که دوست دارن ولی من خیلی خوشم نیومد چون عادت کردم به انمیشین های پرمفهوم و معنای ژاپنی مثل ان ...

چه نظر جالبی   ممنونم

من چون اشتراک نماوا دارم از این طریق فیلم و کارتون هار و مدتیه دنبال میکنم

لطفا از لینک زیر که دسته بندی انیمه و انیمیشن های این سبک هست بهم مواردی که دیدین و دوست داشتین رو معرفی کنید؟  

https://www.namava.ir/category/anime-animation

مامان ترمه