2777
2789
عنوان

😐😐😐😐😐دخالت کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 34 پست
فدات شم این زنداداشا همینجورین ان شالله بچه خودت  توهم مثل خودش رفتار کن

😌😔من نمتونم خیلی دوصش دارم از الان هنو معلوم نی دختریا پسر دارم براش لباس میگیرم

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازین ببعد محل نده چیزیم پرسید بگو مهم اینه خودت بپسندی  اینجوری بهتره و یکمم سرد شو و صمیمی نبا ...

اخریو نمیتونم اخع اولین نوه خانوادس😔

وا حرف بدی نزدی که.پیشنهاد بوده اونم‌میتونه انتخاب کنه میتونه نکنه.بزور که نگفتی حتما باید این اسمو ...

خب دیگ...رسم خاهر شوهر بودنه

تیکه بود اجی؟نمیدونم اخه ابجیاش بگن نمیگه دخالت کلا خانواده خودش هرچی بگه هیچی اما من بگم برمیخوره😔

خخخخخ عیب نداره ولش کن بیا ب خودم اسم پیشنهاد بده 

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
اخریو نمیتونم اخع اولین نوه خانوادس😔

ببین عزیزم میدونم که تو پیشنهاد دادی ولی شاید اون برداشت بد کرده من یه سری مادرشوهرم میگفت من خیلی دوس داشتم اسم برادرشوهرکوچیکتو بذارم معین خیلی اسم قشنگیه من برداشتم این بود از حرفشون که اگه پسر دار شدی بذار معین همونجا گفتم اصلا از اسم معین خوشم نمیاد . از همین الانم که باردارم نیستم ترس برم داشته خانواده شوهرم تو انتخاب اسم بچم دخالت کنن .چون عادتشونه تو آب خوردن منم دخالت میکنن 

خب شما میگی عادتشه .شاید از قبل خودش اسم انتخاب کرده دوس نداره حرفی به میون بیاد که کسی نظر دیگه ای ...

خب عادتش خیلی بده😔همشم همچیو ب دلششش میگیره ینی خیلی حساسه یهومیره ت خدش ب هیچکی محل نمیده و ...

خب عادتش خیلی بده😔همشم همچیو ب دلششش میگیره ینی خیلی حساسه یهومیره ت خدش ب هیچکی محل نمیده و ...

ببین عزیزم شما هم مث خودش باش همیشه مهربون و خوب بودن وظیفه شما نیس شاید حساب کار دستش بیاد

ببین عزیزم میدونم که تو پیشنهاد دادی ولی شاید اون برداشت بد کرده من یه سری مادرشوهرم میگفت من خیلی د ...

اره حق با توعه ولی خب یکم مودبانع تر بد نبود😔اخ خدش همجا ازش نظر میخام نظر میده اینا 

😌😔من نمتونم خیلی دوصش دارم از الان هنو معلوم نی دختریا پسر دارم براش لباس میگیرم

الهی منم قبلا مثل تو بودم بااین که یه پسر دارم ولی عاشق پسر داداشمم اونم منو دوست داره بیشتر خاله هاش وقتی دنیا امد اونقدر دوست میداره چون تو دوسش داری و بهش توجع میکنی 

دلم نی نی میخاد😔💜
اره حق با توعه ولی خب یکم مودبانع تر بد نبود😔اخ خدش همجا ازش نظر میخام نظر میده اینا 

ناراحث نکن خودتو عزیزم اینم میگذره ولی وقتی میدونی این اخلاق بدو داره سعی کن طوری باهاش رفتار کنی بهت بی احترامی نکنه