2777
2789
عنوان

😐😐😐😐😐دخالت کردم؟

226 بازدید | 34 پست

زنداداشم حاملست چنتا اسم پیشنهاد کردم بعد گف مهم اینع ک من خوشم بیاد بعد ی خنده ای کرد(ازینایی ک ینی بتوچه)در ضمن من فقط پیشنهاد کردم نگفتم ک حتما بذاریم اونم چون خیلیییی ذوق داشتم نگین حق اونه انتخاب کنه بعد خلاصه من خیلی ذوق داشتم خیلیااااااا خیلیم دوصش دارم هنو نیومدع😔ولی اینجوری گف دلم شکش اخه ما خیلییی باهم راحتیم خیلی شوخی میکنیم نمیدونم چیجوریه  خودش همجا نظر میده حرف میزنه و ‌‌‌‌‌ بعد یچی ازش بپرسیم میگع بتوچه اینا من قدیم جدی نمیگرفتم اخع کلا اخلاقش اینجوریه اما دلم الان خیلی میگیره خیلیم بش احترام میذاریم مامانم اونو از من بیشر دوس داره بیشر توجهه میکنی اسمش از دهنش نمیوفه 

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

بیخیالش حالا اسما چی بودن؟😉

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسالت عمه بودنت و انجام دادی گلی ناراحت نباش اگر دخالت نمیکردی میشدی خاله

تیکه بود اجی؟نمیدونم اخه ابجیاش بگن نمیگه دخالت کلا خانواده خودش هرچی بگه هیچی اما من بگم برمیخوره😔

رسالت عمه بودنت و انجام دادی گلی ناراحت نباش اگر دخالت نمیکردی میشدی خاله

باور کن خاله ها هم پیشنهاد میدن ولی از اونجایی که بچه اکثرا وقتشو با مادرش میگذرونه بیشتر به سمت خانواده مادری جذب میشه

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
اره خب کارت دخالت بوده دیگه نیاز به پیشنهاد نیست خودش همه اسم ها رو شنیده و تو ذهنش هست

اخه فک کن خودش همیشه میاد نظر میده منم ذوق داشتم با ذوق گفتم قشنگع؟گفت بتوچ اینا

تیکه بود اجی؟نمیدونم اخه ابجیاش بگن نمیگه دخالت کلا خانواده خودش هرچی بگه هیچی اما من بگم برمیخوره😔

نه عزیزم شوخی میکنم 😂😂😂 زن داداشت دیگه زیادی حساس تشیف دارن آدم بلاخره از همه نظر خواهی میکنه شاید به یه اسم باحال رسید

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم