2777
2789
عنوان

بچه ها شنبه مشاوره طلاق رفتم بیاید😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 52 پست
خواهر من ۲ سال دوسسد دنبال مهریه نتونست بگیره اخر به شرط طلاق بخشید حق طلاقو گرفت که زودتر جدا بشه ر ...

باز خوبه تا مهریه رو بخشیده طرف طلاقشو داده

عنتر من نه تتها طلاق نمیداد بلکه میگفت ببخش یه خونه هم بزن به نامم شاید طلاقت دادم اونم شاید

من به زوز کلانتری و مانور حق طلاقو ازش گرفتم بخشی از مهریمم داد

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
بچه ندارم هشت ساله ازدواج کردم پارانوئید داره و دست بزن

پارانویید چیه؟

خوبه ک بچه نداری الان

اره بانردی ک دست بزن داره اونم این همه سال

بایدجداشد

کاری ک خودت میدونی درسته رو انجام بده...تواین دنیاهمه پشتتو خالی میکنن پس براخودت زندگی کن  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خوش به حال جاریت

اینجور مردا خودشون زنه رو نمیخوان میخوان طلاقش بدن بره به هر نحوی که شده 

نه مثل عنترای ما سریش حال به هم زن

آدم هرچی گداتر آشغال تر

چه جوری راضی شد طلاقت بده؟😐

خیلی راحت شرط زن دوم برام گذاشته بودبامیگفت مهریه ت حلال کنی منم نکردم شکایتش کردم برای نفقه اجرت المثل بامهریه بعدش خیلی فشاربهش اومدرفت درخواست داداونم خیلی ترس داره برای زندان 

خیلی راحت شرط زن دوم برام گذاشته بودبامیگفت مهریه ت حلال کنی منم نکردم شکایتش کردم برای نفقه اجرت ال ...

خب مهریتو که کامل داده دلیلی نداشته بترسه که و قاعدتا طلاق نباید میداد این شگرد آقایونه تو دادگاه عجیبه برام واقعا چه قدر طرفت پخمه اس و ساده

اینجور مردا خودشون زنه رو نمیخوان میخوان طلاقش بدن بره به هر نحوی که شده  نه مثل عنترای ما سری ...

والا خره عنترقوزمیته منم زندگی نمیکنه ولی یه ۵۰تومنم نمیده تموم شه بره به ۴۰تومنم راضیم والا اه گداگشنه ی بدبخت

مشاوره طلاق حداقل دو جلسه و حداكثر هشت جلسه اس كه در نهايت عدم سازش ميزنن و حكم طلاق صادر ميشه چهل ...

اوکی ظاهرا من دروغ میگم خودمم حالیم نیس😐

حتی اینا توافق کردن یک تومنشو خواهرم بده یک تومنشم شوهرش ولی شوهرش سربازه شهر دیگه نمیتونست جلاساتو که هفته ای یک جلسه هم بود بیاد خواهرم گفت یه چیزیم بزاریم روش بدیم به مسیولش کلا جلساتو نریم که شوهرش سر پول دادن ادا دراورد خواهرمم کلا پیگیری نکرد گف من قصد ازدواج ندارم بزار بمونه همینجوری الانم تقریبا ۳ ساله درگیر کارای جداییشه برا مهریه هم قاضی با توجه به اینکه شوهرش سربازه سکه هاشو کرد ۶ ماه یدونه 

که همون موقع هم بخش نامه اومد دیگه حکم جلب نمیدن خواهرمم بخشید گف حکم طلاق بده که این داستانارو دراوردن سرش هم مهرشو بخشید هم حالا باید یه پولی بده برا جداییش چون شوهرش گفته همه هزینه هاش پای خودت

حکم جلبوبرنداشتن هنوزم هست

ببخشید حبس رو اشتباه گفتم جلب

دیگه حبس ندارن خودشم برا ۲ تا سکه رف درخواست جلب داد نیت خواهرم اذیت کردن اون بود که آسیش کنه حکم طلاقو بگیره ولی گفتن ما برا ۲ تا سکه جلب نمیدیم حتی به زحمت ادرس پادگانشو هم پیدا کرد ولی ندادن بهش 

والا این پروسه ای بود که خواهرم سر جریان جداییش طی کرد الانم چند ماهه ول کرده همه چیو دیگه پیگیری نکرده