2777
2789
عنوان

یه سوال

53 بازدید | 6 پست

بچه ها من داداشم توی بانک کار میکنه مثلا یه وقت زنگ میزنم به داداشم شرایط یه وام بپرسم یا شرایط یه قسط و...  گاهی از این مدل کارها دارم که برای احوال پرسی زنگ نزدم زن داداشم میگه هر دفعه به داداشت زنگ میزنی باید گوشی رو به منم بدی با منم حرف بزنی.وقتی باهاش حرف نمیزنم با داداشم دعوا میکنه و... .مثلا یه دفعه تو بانک بودم کار ضروری داشتم باید به داداشم زنگ میزدم داداشم مرخصی بوده خونه بود خانمش ناراحت شد چرا گوشی رو نداد باهاش حرف بزنم اخه واقعا تو نوبت انتظار و کارای بانکی که نمیشد.به نظرتون چه کار کنم؟

زن داداشت توقع بیجاداره خودشم خارمیکنه

من اصلاانتظارندارم وقتی به موبایل شوهرم زنگ میزنن بامنم حرف بزنن

خودشون هرموقع خواستن بامن حرف بزنن به خونه زنگ میزنن

وقتی داداششونومیگیرن یعنی باخودش کاردارن حال من وبچه هامم میپرسن

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زن داداشت توقع بیجاداره خودشم خارمیکنه من اصلاانتظارندارم وقتی به موبایل شوهرم زنگ میزنن بامنم حرف ...

واقعا حرفت درسته خودش رو فقط از چشم انداخت یه جور دیگه دربارش فکر میکردم

بله توقعی داداش منم همش میگه حالا یه گوشی رو میگفتی بده چی میشد

خوب شماکه میدونی زنش حساسه شوهرشم کاری کرده انتظارداشته باشه

بهتره به داداشتم زنگ نزنی والا

هردفعه سرحرف نزدن دلخوری پیش بیاد

یااونابایددیدشونونسبت به این قضیه عوض کنن یاشمابایدبااین ماجراخودتووفق بدی یازنگ نزنی

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...