nazynafas مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 324 عنوان نی نی یار میاین یه لحظه 66 بازدید | 15 پست سلامکاربریم تعلیق شدهنمیدونم چرا واقعا....خیلیا هستن حرفای بسیار رکیک میزنن همچنان هستن...من نمیدونم چرا تعلیق شدملطفا کاربریم رو برگردونین 1398/12/13 | 12:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52411 @نی_نی_یار_3 سلام عزیزم اینجا بگین تو تلگرام@NinisiteADMINاطلاعات کاربری قبلیتون رو بدین دلیلش رو هم بخوایین ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
nazynafas مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 324 سلام عزیزم اینجا بگین تو تلگرام @NinisiteADMIN اطلاعات کاربری قبلیتون رو بدین دلیلش رو هم بخوای ... ممنونگفتم دلیلش یه شوخی بودولی واقعا تبعیضه بعضیارو با چه پستای افتضاحی تعلیقق نمیکنینمن بیچاره با یه شوخی بایدتعلیق بشمتوروخدا کاربریمو برگردونین دیگه شوخی نمیکنم
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52411 ممنون گفتم دلیلش یه شوخی بود ولی واقعا تبعیضه بعضیارو با چه پستای افتضاحی تعلیقق نمیکنین من بیچار ... تو خصوصی شماره ای که عضو بودین رو بدین ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
nazynafas مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 324 تو خصوصی شماره ای که عضو بودین رو بدین چشم براتون درخاست فرستادمممنون
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52411 چشم براتون درخاست فرستادم ممنون عزیزم درخواست نمیخواست میتونین پیام بدین به ماتو تاپیک کرونا و بحث هواپیما و موشک و اینا بودین که ممنوعه خیلی گفتیم شرکت تو این تاپیکها ممنوع هست هواپیما ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
nazynafas مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 324 عزیزم درخواست نمیخواست میتونین پیام بدین به ما تو تاپیک کرونا و بحث هواپیما و موشک و اینا بودین که ... خب گلم اونجا خیلیا بودن ک شوخیاشون مثل من بودولی میبینم هنوز هستن و تعلیق نشدنتوروخدا کاربری منو برگردونین...خاهش میکنم
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52411 خب گلم اونجا خیلیا بودن ک شوخیاشون مثل من بود ولی میبینم هنوز هستن و تعلیق نشدن توروخدا کاربری منو ... عزیزم فردا یاداوری کنین فعال میکنم ولی قول بدین در مورد مسائل سیاسی و حوادث روز پستی نذارین ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
nazynafas مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 324 عزیزم فردا یاداوری کنین فعال میکنم ولی قول بدین در مورد مسائل سیاسی و حوادث روز پستی نذارین وااااای مرسی عزیزمچشششششم حتما
nazynafas مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 324 عزیزم فردا یاداوری کنین فعال میکنم ولی قول بدین در مورد مسائل سیاسی و حوادث روز پستی نذارین سلام عزیزمفرمودین امروز یادآوری کنم ک کاربریمو فعال کنین...خیلی ممنونم۰۹۳۷۴۲۴۰۷۹۴