2777
2789
عنوان

تروخدا کمک

80 بازدید | 10 پست

خانما دخترم دو سال و نیمشه من سرما خوردم دخترمم فک کنم ازم گرفته البته ابریزش ابکی داشت از قبل سیتریزین روزی دو بار بهش دادم بهتر شد اما دو باره از دیروز ابریزیش خلطی داره چ چرک خشک کنی از داروخونه بگیرم براش نمیتونم ببرمش دکتر چونکه خودتون میدونید دیگه چ خبره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببر دکتر سرخود دارو نده ببر مطب  از قبل وقت بگیر بچه اس شوخی نیست چرک خشک کن بدنشو ضعیف می ...

جرات ندارم پام و از خونه بذارم بیرون مطبای دکتر انواع الودگی توشون

سیتریزین نده بهش باعث می شه اب ریزش قطع بشه چرک کنه بذار ابریزش کنه زودتر خوب می شه استومینفن بده تب نکنه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من بچم هرکقت سرمامیخوره تا تب نداره هیچی بهش نمیدم دکتر هم نمیبرم .پیاز دوست داره خالی بهش میدم بخوره و اگه دمنوشی چیزی کمی بخوره .سوپ هم درست میکنم .با همینا خوب میشه دورش بگذره.ولی اگه تب باشه اونوقت میبرم دکتر

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
من بچم هرکقت سرمامیخوره تا تب داره هیچی بهش نمیدم دکتر هم نمیبرم .پیاز دوست داره خالی بهش میدم بخوره ...

متاسفاتنه دخترم ن سبزی میخوره ن پیاز هیچی نمیخوره چیکارش خیلیم بداشتهاس کلا

دارو ندین بچه ها همشون عوارض دارن مواد شیمیایین مگر حالش خیلی بد باشه خدایی نکرده .بامواد طبیعی عادت بدین خیلی بهتره

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
دارو ندین بچه ها همشون عوارض دارن مواد شیمیایین مگر حالش خیلی بد باشه خدایی نکرده .بامواد طبیعی عادت ...

میدونم ولی میترسم عفونت کنه بدتر بشه اخه خودمم از بچگی مرتب ک سرما میخوردم مامانم میبردم دکتر از بس چرک خشک کن وامپول زدم بدنم مقاوم شده نسبت ب دارو الان سرما خوردم دو بسته اول کو اموسی کلاو دکتر دادبعد چاره نکرد سفکسیم روزی دوبارداد دوباره امپول پنی ۱۲۰۰دو تا داد اصلا روم جواب نمیده حالمم خیلی بد شده خلط زرد تو گلوم و بینیم