من منظورم به قلب جریحه دار شما نبود منظورم به این بود که تمام مردم یک شهر را بایک چوب میزنی در هرحال ...
چطور ببخشمت یه لحظه هم شکنجه شدن اون بچه بی دفاع از جلوی چشمام نمیره تو اگه انسانیت داشتی می فهمیدی من چقد قلبم به درد اومد دارم باگریه تایپ می کنم من حتی از خدا هم بیزار شدم با دیدن اون بچه ظالمه رو همینجوری رها گذاشت ول کن داغونم نمی تونی درک کنی چقد دارم عذاب می کشم
عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
همیشه یاد بگیر درک مطلب داشت باشی چطور جیگرتون کباب نشد برا اون بچه اشگای من بند نمیاد تو که مادری بیشتر باید درک کنی من شرایط شو ندارم ولا همه اون بچه ها رو زیرپربال خودم می گرفتم براشون مادری می کردم هنوزم که هنوز با گریه تایپ می کنم دلم میخواد خودمو بکشم اصلا تحمل دیدن حال اون بچه رو ندارم خداببخش عب نداره ازت دیگه دلخور نیستم
عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
همیشه یاد بگیر درک مطلب داشت باشی چطور جیگرتون کباب نشد برا اون بچه اشگای من بند نمیاد تو که م ...
عزیزم من درک مطلب دارم مگه من از سکنجه یک بچه بی گناه دفاع کردم که اینو میگی منم نظرم با دوستانی که به شما گفتند همه را مثل هم نبین یکیه حالا شما اهل هر شهری هستی توی شهرتون اگه یک خلافکار پیدا بشه باید بگن از تمام اهالی شهرتون متنفرند؟من اگر لایک کردم به خاطر این بود که اون خانم گفته بود توهین نکن چه کار شکنجه بچه دارم خیلی خیلی هم دل رحم هستم حتی دلم برای حیوانات میسوزه چه برسه به یک همنوع اونم یک طفل بی گناه پس ببین شما مطلب را نگرفتی نه من ،،خدا حافظ