2777
2789
عنوان

دلم گرفتهههه هییی

77 بازدید | 12 پست

دوستان خواهش میکنم نظرات غیر مرتبط با حرفم ندید چون واقعا دارم جدی صحبت میکنم 😘

من از شرایط خودم خیلی خستم 

از بی هدف بودنم 

از همیشه توی یه نقطه بودنم 

هزار تا فکر تو سرمه 

نمیتونم عملی کنم 

اراده ندارم 

عجولم و صبور نیستم تو هیچ موردی 

باور میکنید دوستای دوره مدرسه و دانشگاهمو تو اینستا سرچ میکنم میبینم چقدر چهرشون عوض شده چه با عمل چه بی عمل اما من همونم عوض نشدم 

یا هر کدومشون سمت یه چیزی رفتن 

من حتی بلد نیستم چجوری برم سمت خواسته هام 

واقعا نمیدونم چطوری توضیح بدم ک ازین حال بد و بلاتکلیفی چقدر خسته ام 😢😢😢

من فقط سوخت شدن عمرمو دارم به چشم میبینم بدون هیچ دستاوردی 

واسه خودت زندگی کن. بگرد، ب خودت برس، کارای خاص و عجیب انجام بده نه واسه جلب توجه دیگران، واسه اینکه ...

خیلی خستم .. به لحاظ روحی بشدت مریض احوالم 

امیدوارم بتونم همه چیو درست کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقتم زندگی دیگرانو با خودت مقایسه نکن. یکی تو بیست سالگی ازدواج میکنه یکی تو سی سالگی، یکی تو 20 سالگی خونه میخره یکی تو 50 سالگی. اینا همشون به اندازه ی خودشون خوشبختن. پس هر روزی که حتی یه قدم خیلی کوچیک و بی ارزش واسه زندگیت برداشتی، بدون اون لحظه خوشبختی❤️

22 لیسانس حسابداری

خوب هم سنت عالیه هم رشته ات خوبه دوست من 

اول کار پیدا کن چون استقلال مالی خیلی رواعتماد به نفس تاثیر داره بعد یکم پول جمع کردی تصمیم بگیر قدم بعدیت چیه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خوب هم سنت عالیه هم رشته ات خوبه دوست من  اول کار پیدا کن چون استقلال مالی خیلی رواعتماد به نف ...

یمدت افسردگی شدید داشتم جوری ک تمرکز و دقتم صفر بود تو اون دوره مدرک گرفتم 

الان دارم بهتر میشم 

کاملا خوب شد میرم دنبال کار انشالله

حرفت درسته ❤ اما دخترارو ک خودت میشناسی ...

میدونم❤️ تو خودت باش و از زندگیت لذت ببر. تو لیسانس حسابداری داری منم 6 ترم حسابداری خوندم الان من باید غصه بخورم که بعد از ازدواجم دانشگاهو ول کردمو نتونستم اون دو ترمم بخونم و لیسانسمو بگیرم؟! در عوض میگم من تو دلم الان یه دختر دارم که نهایت خوشبختیمه. داشته های خودتو ببین عزیزم.❤️