2777
2789
عنوان

رفتم دکتر.....

175 بازدید | 7 پست

خانما من ماه قبل دکتربهم کلومفین داد و متفورمین وودوتاامپول روز هشتو نه پریودی. باردار نشدم این ماهم پریود شدم روز سوم رفتم باز همونارو داد چون ماه قبل فولی16داشتم گفت لاز نیست تغییر بدم دارو. رو ولی من فک.میکردم دارو رو عوض میکنه. طبیعیه؟یادکترو عوض کنم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باسلام...ما که دکتر نیستیم عزیزم    

از بس استرس دارم نمیدونم چیکار کنم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
نه دكترتو عوض نكن به حرفش اعتماد كن نتيجه ميگيري ان شاء الله

انشالله خدااز زبونت بشنوه

استرستو درک میکنم.منم دو سال دکتر رفتم تا خدا دخترمو بهم داد.فقط دلسرد نشو و استرس نداشته باش.اگه دک ...

گفتع شوهرمم ازمایش بدع شوهرم قبول نمیکنع نمیدوتم چرا