2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نوشابه بخور 

من اینجوری شدم دکتر نوشابه تجویز کرد 

گفت تنها خاصیت نوشابه فقط ضدعفونی کردن معده هست  

جدی میگما 

بهتر شدم

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

فقط برو پیش متخصص من رفتم گف اگه دیرتر میومدی معدت خونریزی میکرد یه عالمه قرص بهم داد دوماه مصرف کردم خوب شدم ولی دیگه چیزای تند نمیتونم بخورم چون به خاطر تندی اینجوری شدم

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂

اگه ازمایش دادین و هلیکو مثبت بود دکترتون رژیم میده (دارو) باید حتما سروقت استفاده کنین ،این باکتری خیلی قویه فقط با دارو خوردن همون رژیم که گفتم از بین میره پس وسط همین دارو خوردن سردرد و ... هست که میتونین با تحمل، این باکتری رو از بین ببرین .بعد یه ماه باز ازمایش میدین که ازمایش منفی میشه ان شالله

پناه بر خدا نمیردیم و یک خاصیت از نوشابه فهمیدیم . هضم کننده؟؟؟

بله من همیشه غذا سر معدم میموند و ورم میکرد دکتر گفت وقتایی که اینطور شدی کمی ته استکان نوشابه بخور

بله من همیشه غذا سر معدم میموند و ورم میکرد دکتر گفت وقتایی که اینطور شدی کمی ته استکان نوشابه بخور

واقعا خنده داره . میکروب معده از سردی هست نوشابه هم ک تکلیفش مشخصه . نوشابه مثل اسید عمل می‌کنه برا همین فکر می‌کنی میخوری سبک میشی . همه غشاهای بدن خیلی لطیف هستند نوشابه همه اینا رو نابود می‌کنه .

کاربر قدیمی هستم.   
واقعا خنده داره . میکروب معده از سردی هست نوشابه هم ک تکلیفش مشخصه . نوشابه مثل اسید عمل می‌کنه برا ...

من کسی هستم که واس درد معدم کل جاها رو پشت سر گذاشتم هیچی مثل عسل و آب و لیمو ترش منو آروم نکرد. اما وقتی خیییلی غذا میخورم یه ته استکان نوشابه به مقدار کم باعث میشه شکمم کار کنه و بهتر بشم

2825
2823
2791
2779
2792