2777
2789
عنوان

کرونا

176 بازدید | 6 پست

بیایید فکرهای منفی و ازخودمون دورکنیم و بهداشت و رعایت کنیم و یه مدت بشینیم خونه جایی نریم و استرس و ازخودمون و خانواده هامون دورکنیم وبه جاش دعا کنیم هممون الان ۵ صلوات به نیت ۵تن بفرستیم تا ان شالله این ویروس هم تموم بشه و روزهای خوشی و خوبی و بدون استرس و مریضی را دوباره شروع کنیم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

بله دقیقا همینطوره خدا بد نده ایشالا اینم میگزره

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزان 

میدونم ک باید فکرای منفی نکنیم اما مادر شوهر من دو روز بیمارستان بستری بود و تست گرفته بودن و گفتن تستو میدیم مسیح تا جواب بده 

بعد دو روز وکتر مادر شوهرم بهش گفت ک تستت منفیه برو خونه

حالا شوهرم امروز صب رفت دنبالش و اورد خونه ولی امشب حااالش خیلی بد شد سرفه و‌‌‌....

زنگ زدن اورژانس کسی نیرویی نمیفرستاد میگفتن یا واستید خونه یا خودتون بیاید...

بعد این که با کلی سر و صدا و داد و بیداد اورژانس رو آوردیم

و بردنش بیمارستان فهمیدیم اصلا تستارو نداده بودن مسیح...

و فقط واسه این ک تختا رو خالی کنن و مردم تو خونه بمیرن و آمار کشته ها بالا نره و اعلام نکنن گفتن برو خونع....

اینجاااا همه چی دروغه

آمار غلط میدن

الانم تنهام شوهرم بردتش بیمارستان

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍
عزیزان  میدونم ک باید فکرای منفی نکنیم اما مادر شوهر من دو روز بیمارستان بستری بود و تست گرفته ...

وای جدی؟مادرشوهرتون زیاد بیرون میرفتن