سلام دخترم ۶ ماهشه روی پاهاش و زیر پوشکش دونه زده مال گرمیه؟چیکارکنم خوب بشه
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگر شیر مادر میخوره خودت گرمی نخور، اگر حریره بادام میدی شاید از اون باشه، وازلین داری بزن، زینک داری بزن، ان ان داری بزن، اینا پماده برای سوختگی، زیاد پوشکش نکن، اگر پوشک میکنی حداقل موقع خواب بزار آزاد باشه
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
راستی اگه غلط نمیزنه بدون پوشک بخوابونش جوجه رو یه دشکم بنداز زیرش راحتتتت
چشم عزیزم همینکارومیکنم
البته شبا نه ها چون دیش کنه سردش میشه همون یه ساعت که بین روز میخوابه
اینم یه حرفیه گلم درست میگین باید توروز اینکارو کنم
من بابام میگفت اینکارو اما تنبلی کردم الان که راه افتاده و نمیشه میگم کاش حداقل می زاشتم حال کنه بی ...
حالا من دیگ کلا روزی ۱ساعت میزارم بدون پوشک باشه