روزای خیلی بدی داریم خیلی فشار مالی رو شوهرم هست..دعا کنید این روزای سختمون تموم بشه برگردیم سر زندگیمون دوماه ندیدمش..از ته دل دعامون کنید من ب دعای شما اعتقاد دارم
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خوندم براش خدا برات حفظش کنه و ایشالا مشکلتون حل بشه
مرسی عزیزم ممنونم
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
من خوندم تو هم دعا کن این بلاها از سر من و خانوادم دور باشه❤
انشالله بلا از شما و کل ملت دور باشه😘
خوندم عزیزم.هیچی با ارزش تر از سلامتی نیست.همه چی با توئه سعی کن با چیزایی که داری بسازی و خوشحالی کنی و این حس خوبو به شوهرت منتقل کنی.فقط دل باید خوش باشه.پول خیلی ارزشش کمه
صلوات برای حال خوبم🤗هرکی صلوات فرستاد لایک کنه منم براش صلوات بفرستم🤩💗💖💝💓💞💕