2777
2789
😂😂😂😂😂😂😂

بابا تو از من ضایع تری که کلی بهت خندیدم چرا عقل نداشتیم ما😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مثلا پیشش میخواستم عشوه خرکی بیام  دولا شدم بوسش کنم مثه این فیلم خارجیه که خیلی انعطاف دار ...

😂😂😂😂😂

😉😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،
من مثلا پیشش میخواستم عشوه خرکی بیام  دولا شدم بوسش کنم مثه این فیلم خارجیه که خیلی انعطاف دار ...

منم خاطرم مشابه ولي ضايع ترازماله تو😅

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،

تو عقد رابطه از پ ش ت داشتیم بعد هر دخول قرص اورژانسی میخوردم حامله نشم😐😐😐😐 یا اوایلش که رابطمون ل ا پ ا بود بازم قرص میخوردم حامله نشم 😐😐😐😑😑😑یعنی ازمن نابود ترم هس

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

سوتی من. روز عقدم خواستم با پدرشوهرم روبوسی کنم یهو اومد پیشونیمو ببوسه منم یقه پیرهنش و بالای سینش رو رژ لبی کردم 💋و دوبار بعدم این اتفاق تکرار شد(نمیدونم چرا یهو جا خالی میده یجا دیگه رو میبوسه) 🙄

یبارم دوران نامزدی حین شام خوردن یچیز گفتن خندم گرفت محتوای تازه گذاشته شده در دهانم شوت شد بیرون 😥🤐

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور

روزای اول عقدم بود ی شب مادرشوهرم ۳۰تا مهمون داشت منم اومد خودمو آرایش کردم و خلاصه خیلی تیپ زدم شوهرم همون شب با موتور دوستش اومد دنبالم  😒 وقتی وارد خونه شدم احساس میکردم خیلی خوشگلم دیدم همه یجوری نگاهم میکنن شوهرمم وقتی دیدم گفت برو خودتو تو آیینه نگاه کن وقتی دیدم میخواستم از خجالت آب بشم کل آرایشم پخش شده بود زیر چشمام کلا سیاه شده بود 😐😐 

واسه مشکلم یک صلوات بفرست لطفا 😊🌹
آیا الان تخمدانات سالمه؟

😁😁😁😁😁😁اره یه بچه هم دارم چیکار کنم خلاف کردم عین سگم میترسیدم حامله شم

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
بابا تو از من ضایع تری که کلی بهت خندیدم چرا عقل نداشتیم ما😂

نمیدونممم

اصن یه کارای ضایعی میکردم که خیلییییی تباه بودم خیلی

یه حاجتی تو دلم هست میشه یه صلوات مهمونم کنید❤