2789
خدا مادرتونو حفظ کنه یه شیر زن واقعی هستن ایشون ولی تازه وقتی برادر کوچیکت ازدواج کنه و مامانت تنه ...

ممنون گلم اره ماهم همیشه این میگم ولی هم مادرم هم برادرم یه همبستگی عجیبی به هم دارن نمی تونن به دونه هم دیگه شب به صبح برسونن مثل بچه های کوچک رخت خوابشون کناره همه تو بغل هم دیگه می خوابن

ای وای ،الهی بمیرررم😔😔😔

خدا نکنه 

باورت میشه من باور نمیکردم بابام رفته داشم نابود میشدم اومد بخابم باهام دعواکر گفت تو چرا نمیخوای بفهمی من مردم دیگه نیستم کنارت چرا نمیخوای باور کنی با بغض گفت اینارو

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم خوب بود از خودش سلفیم گرفته بود ولی منو نزاشتن ببینمش دامادمون یواشکی رفت میگه فقط بابا نف ...

وای ،،عزیزممممم،از خودش عکس گرفته ،ای خدا این چ رسمیه اخههه

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
😔😔😔😔😔چقدر سخته ادم باباشو رو تخت بیمارستان ببینه

خییللیییی و وقتی که ببینی خوب شده و سرحاله و دکتر بهش بگه فردا مرخصی و تو خوشحال باشی که دیگه نمیخواد بری بیمارستان ولی ....

مجبور شی برای دلتنگیات بری بهشت زهراو دیدن دوباره صورت بابات بشه حسرت بقیه زندگیت

خیلی سخته

اگه میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید. تازه از پیشمون رفته😭
وای ،،عزیزممممم،از خودش عکس گرفته ،ای خدا این چ رسمیه اخههه

اره عکس گرفته بود ازخودش رو تخت بیمارستان قبله اینکه گوشیرو بگیرن ازش

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
ممنون گلم اره ماهم همیشه این میگم ولی هم مادرم هم برادرم یه همبستگی عجیبی به هم دارن نمی تونن به دون ...

عزیزم همیشه میگن خدا ی چیزیو بگیره یه چیز بجاش به ادم  میده،برادر خوب نعمته واقعا

خدا نکنه  باورت میشه من باور نمیکردم بابام رفته داشم نابود میشدم اومد بخابم باهام دعواکر گفت ت ...

بابای من هر وقت میاد به خوابم میگه من زندم ،من نمردم،نمیدونم چرا

بخدا درکت میکنم،غم نبود بابا ی طرف،غمی که تا ابد رو دل مامانا میمونه ی طرف دیگه

و دیدن تنهاییشون آدمو از پا درمیاره

من دیوونه شده بودم میگفتم زنگ بزنم بابام حرف بزنم یابه شوهرم گیر میدادم منو ببر خونه بابام خیلی وقته ندیدمش یا به خطش زنگ میزدم ابجیم جواب میداد فکر میکردم بابامع حالم خیلی بدبود

خییللیییی و وقتی که ببینی خوب شده و سرحاله و دکتر بهش بگه فردا مرخصی و تو خوشحال باشی که دیگه نمیخوا ...

کامل میفهممت،چون منم مریضی اصلی بابامو نمیدونسم،عموهام به دکترو پرستارش گفتع بودن ب دخترش بگین سنگ صفرا داره بابات

من روزی که فوت شد فهمیدم،با اینکه هر روز بیمارستان بودم

من دیوونه شده بودم میگفتم زنگ بزنم بابام حرف بزنم یابه شوهرم گیر میدادم منو ببر خونه بابام خیلی وقته ...

وای خدا صبر بده بهت عزیزم😔😔

عزیزم همیشه میگن خدا ی چیزیو بگیره یه چیز بجاش به ادم  میده،برادر خوب نعمته واقعا

اره ولا این حرف حقیقت به خدا منم دو برادر دارم یکی از من بزرگتر اون یکم ازهمه کوچکتر ولی چون خودم بزرگش کردم فکر می کنم پسر خودم انقدر دوستش دارم وقتی داداش به دنیا آمد ۳ماه بود پدرم کشته بودن مادرم نمی تونست ازش مراقبت کنه فقط خودم بزرگش کردم چون مادرم همیشه ازاون دادگاه به اون دادگاه می رفت

دقیقا منم همینطورم

بت اینکه من تو خواب یادمه که مرده و میرم بغلش میکنم و بوسش میکنم ولی بهم میگه من نمردم

وای خدا صبر بده بهت عزیزم😔😔

😢😢😢😢😢😢 همچنین گلم

میگم اسی عکس بابامونو بزاریم؟؟

دقیقا منم همینطورم بت اینکه من تو خواب یادمه که مرده و میرم بغلش میکنم و بوسش میکنم ولی بهم میگه من ...

دقیقا منم همینم،من هیچوقت دنبال تعبیرخواب نرفتم