2789
بابایمن دوماهه پیش بخاطره خوب مراقبت نکردنش بابام سکته کرد ولی قرصشو نداشتن واسه جلوگیری سکته رو هرج ...

وای😔😔😔هر کی بابا نداره رو فقط من درک میکنم ،هر کی از باباش بگه من گریه میکنم انگار داره از بابای خودم میگه

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
خدا رحمتشون کنه غمش و دردش هیچ وقت از دل آدم نمیره. من که تازه انگار هر روز داغتر از دیروزم. هر رو ...

ممنون عزیزم

خدا ب دل شماهم صبر بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای😔😔😔هر کی بابا نداره رو فقط من درک میکنم ،هر کی از باباش بگه من گریه میکنم انگار داره از بابای ...

من قبله مرگ بابام یه سری واقعیتا رو فهمیدم که دارم مینیرم از اون کارایی که ندونسته کردم

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
بابایمن دوماهه پیش بخاطره خوب مراقبت نکردنش بابام سکته کرد ولی قرصشو نداشتن واسه جلوگیری سکته رو هرج ...

وای منم بابامو درست ندیدم

بابای منم تو بیمارستان ایست قلبی کرد

البته به خاطر دیابت بستری بود و واقعا واقعا مردنی نبود

خیلی سرحال بود و با اینکه پاش زخم ( دیابت) بود ولی هیچ وقت آه و ناله اش رو نشنیدیم

روز قبلش پیشش بوذم و به شدت سر حال بود😭😭😭😭

اگه میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید. تازه از پیشمون رفته😭
خدا حفظ کنه همه مامانای که تنهایی جوونیشونو گزاشتن پای بچه ها

الهی آمین ،اره به خدا مامان من وقتی بابام از دست دادم ۲۹ سال داشت می تونست ازدواج کنه ولی همه عمر وجونیش روی ما گذاشت ما را با سختی بزرگ کردو ۳ تا دخترش فرستاد خونه بخت دوتا بردارم دارم برادر بزرگم نزدیک۳ساله رفته خارج بردار کوچکم که هیچ وقت پدرم ندیده با مامانم زندگی می کنه

وای😔😔😔هر کی بابا نداره رو فقط من درک میکنم ،هر کی از باباش بگه من گریه میکنم انگار داره از بابای ...

خدا بهت صبر بده گلم

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
من قبله مرگ بابام یه سری واقعیتا رو فهمیدم که دارم مینیرم از اون کارایی که ندونسته کردم

چه واقعیتی؟

الهی آمین ،اره به خدا مامان من وقتی بابام از دست دادم ۲۹ سال داشت می تونست ازدواج کنه ولی همه عمر وج ...

وای عزیزم،مامانت چقدر جوون بوده

الهی آمین ،اره به خدا مامان من وقتی بابام از دست دادم ۲۹ سال داشت می تونست ازدواج کنه ولی همه عمر وج ...

خدا مادرتونو حفظ کنه

یه شیر زن واقعی هستن ایشون

ولی تازه وقتی برادر کوچیکت ازدواج کنه و مامانت تنها شه یه کوه غم میاد رو دلت

اگه میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید. تازه از پیشمون رفته😭
وای عزیزم،مامانت چقدر جوون بوده

اره خیلی جون بوده ولی الان خیلی پیر وشکسته شده الان که این حرفها را می نویسم دارم گریه میکنم هم برای بی پدری هم برای جونی وعمر مامانم😭😭😭😭😔😔😔😔

وای منم بابامو درست ندیدم بابای منم تو بیمارستان ایست قلبی کرد البته به خاطر دیابت بستری بود و واق ...

😔😔😔😔😔چقدر سخته ادم باباشو رو تخت بیمارستان ببینه

چه واقعیتی؟

اینکه بابا و مامانم دعوا میکردن مقصر بابامو میدونستم ولی بعدش که با بعض تو ضیح داد هیچی اونجوری نبوده که فکر میکردم از خودم بدم اومد یااون لحضه ای که گریه کرد گفت بابا نرو من بدون تو میمیرم(وقتی مامان بابام طلاق گرفتن) بابا ولی من ترکش کردم فکر میکردم ادم بده زندگی بابامه ولی اشتباه کردم این اخریا معلوم شد بابام از گل پاکتر بود

اره خیلی جون بوده ولی الان خیلی پیر وشکسته شده الان که این حرفها را می نویسم دارم گریه میکنم هم برای ...

بخدا درکت میکنم،غم نبود بابا ی طرف،غمی که تا ابد رو دل مامانا میمونه ی طرف دیگه

اینکه بابا و مامانم دعوا میکردن مقصر بابامو میدونستم ولی بعدش که با بعض تو ضیح داد هیچی اونجوری نبود ...

ای وای ،الهی بمیرررم😔😔😔

وای منم بابامو درست ندیدم بابای منم تو بیمارستان ایست قلبی کرد البته به خاطر دیابت بستری بود و واق ...

بابای منم خوب بود از خودش سلفیم گرفته بود ولی منو نزاشتن ببینمش دامادمون یواشکی رفت میگه فقط بابا نفس نفس میزد میگفته بچه هامو ببرازاینجا😢😢