shakiraa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 364 عنوان مایع دستشویی 142 بازدید | 11 پست بچه ها دیروز یه مایع دستشویی گرفتم ۴لیتری اصلاا بوش خوب نیس یه خورده استفاده کردم نمیتونم عوض کنم ترفندی بلد نیستید برای خوشبو کردنش🤣🤣ادکلن بزنم توش🥺🥺🥺اینم حالا حالاها تموم نمیشه که اخه لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند... 1398/12/13 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرسبزترین_بهار عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 2159 خیلی حس بدیه، خیلی!میشه بگید چه مایعیه؟ من اخه خیلی رو بوی مواد شوینده و بهداشتی حساسم صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
معمارتنها عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 1723 اسمش چیه ؟ یکم نرم کنده خوشبو قاطی کن جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
shakiraa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 364 خیلی حس بدیه، خیلی! میشه بگید چه مایعیه؟ من اخه خیلی رو بوی مواد شوینده و بهداشتی حساسم صحت😢 لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...
سرسبزترین_بهار عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 2159 صحت😢 چه رنگی؟ صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
shakiraa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 364 اسمش چیه ؟ یکم نرم کنده خوشبو قاطی کن صحت اصلا نمیدونم چرا مثل دیوونه ها اینو برداشتم لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...
shakiraa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 364 چه رنگی؟ زرد🥺🥺 لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...
سرسبزترین_بهار عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 2159 ریسک کردی ۴لیتری خریدی صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
شاااپرکم عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 12224 خیلی حس بدیه، خیلی! میشه بگید چه مایعیه؟ من اخه خیلی رو بوی مواد شوینده و بهداشتی حساسم مایع فومی اکتیو رنگ بتفش بخر عالیه 💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
shakiraa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 364 ریسک کردی ۴لیتری خریدی همیشه ۴لیتری میخرم دیروز فروشگاه سمت مواد شوینده خیلیی شلوغ بود من همینطوری برداشتم اینو وگرن دفه های قبل ۴ لیتری میگرفتم مارکاری دیگه عالی بود لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...
مینو1990 عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 6177 یکم ازش بده به مامانت و مادرشوهرت زودتر تمام میشه.بعد اگه اونا هم مایع داشتن بریز تو ظرف برا خودت بیاریه بار خودم همین اشتباه رو کردم باهاش سطل آشغال و پارچه های گردگیری رو میشستم تا تمام بشه