2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سال نخوندم دیدم پشت سر هم داره میذاره و حالت تو هین...

کلا نخون 

منم تجربه بی محلی دارم ولی خوب محل ندادم انگار وجود نداره

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
شوهرتو جمع کن که نره پیشش.. اصلا محلش نده یه مدت ک ببینه عکس العمل نشون نمیدی دمشو میزاره روی کولش.. ...

هی قربون صدقه شوهرم میره و پاچه خواری  می کنه حتا شوهرم یواشکی من زیاد میره خونه ش ..چون شوهرم طرفش هست این زیادی وقیح شده

مثلا مت که باردار شدم مادرشوهرش که خاله مون باشه خیلی حرف چرت و پرت زد پشت سر ما که معجزه شده چه مید ...

عزیزم از قدیم گفتن فحش رو بندازی زمین صاحبش خوردش برمیداره👌

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
چجوری برخورد می کنی به منم یاد بده آخه شوهرم طرفشه

به شوهرت بگو یا من یا خاهرت... من سفت و سخت بی محلیش میکنم جواب تلفناشو نمیدادم... بعدم دیدم از شوهرم آبی گرم نمیشه خودم جلوش وایسادم شکایت کردم ازش بخاطر پیامایی ک برام داده بود الان مث موشه... ولی پشت سرم صفحه میزاره... ولی اول شوهرتو بکش سمت خودتت بعدم بی محلی جوری ک نه استوریاشو بخونی نه ببینیش. شمارشو اصن پاک کن 

تو نخ ما نباش گره میخوری
به شوهرت بگو یا من یا خاهرت... من سفت و سخت بی محلیش میکنم جواب تلفناشو نمیدادم... بعدم دیدم از شوهر ...

بدبختی من اینه که شوهرم  وابستگی افراطی بهشون داره و اونا رو اول می دونه  اونام راهشو بلدن 

بدبختی من اینه که شوهرم  وابستگی افراطی بهشون داره و اونا رو اول می دونه  اونام راهشو بلدن ...

ب هرحال اگ بتونی شوهرتو بکشی سمت خودت بزرگترین قدم رو برداشتی... من همش حمایت مالی میکردم برای بچه هاش لباس میخریدم ولی وقتی دیدم با همه این لطفایی ک بهش میکنم توهین بهم میکنه کلا سیستمو عوض کردم... اول شوهرت بعد بی محلی. اصن جواب دادن درست نیس درشان یه خانم نیست اون خاله زنک و حسوده 

تو نخ ما نباش گره میخوری