2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 41 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کار بدی می کنی با استوری جواب میدی یه جور وا نمود کن که نمی خونی استوری شو 

ول کن بابا

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))
تو جواب نده اصلا!خواهر من بخاطر یه مسئله ای وسط دعوا واسه خواهر و مادرشوهرش استوری میذاره ببین باور ...

بیشتر لجشو در میارن دیگه

کلا بی محلی کردن بهترین راهکاره

و استوری گذاشتن و پروفایل گذاشتن ، چیپ ترین کار

عزیزم به خواهرت بگو نکنه اینکارو. جدی میگم. باعث مسخره این و اون میشه

آخه هر چی میذارم به خودش میگیره می بینم یه جواب داده مطابق استوری من

پس جفتتون مشکل دارین الان اونم میاد میگه عروسمون همش علیه من استوری میزاره 

یه چیزی بهت بگم این حرکات خیلی سطح پایینه خواهر شوهر منم یکی دو بار استوری طعنه امیز گذاشت از بعد اون من اصلا استوری هاشو نگاه نمیکنم 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
وقتی حرفای ناجور میزنه بشینم نگاه کنم

اگه رو در رو حرف زد جوابش بده ولی جواب چیزای ک تو فضای مجازی میذاره نه چون ماهم زن داداشی داریم الان نزدیک ب دوسال هست ک مرتب  واسه خانواده ما استوری میذاره ماهم میفهمم ک باماهست تا الان نه گلایه کردیم نه جوابش دادیم فقط احترامی ک قبلن بهش داشتیم الان نداریم اینم عقده کرده نمیدونه ک خودش باعث این رفتار ما شده

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
میشه واضحتر بگین

مثلا مت که باردار شدم مادرشوهرش که خاله مون باشه خیلی حرف چرت و پرت زد پشت سر ما که معجزه شده چه میدونم حتما عمل کردن و اینا!حتی حرفمون شد سر این مسئله؛خواهرم استوری گذاش که خواهر عزیزم هر کی چش نداره خوشبختیتو ببینه کور شه و انشالله یه بچه ی سالم و خوشگل دنیا میاری!اولین نفر خاله م و دخترش جواب دادن دوباره که مبارک باشه انشالله زیر سایه ی مدر مادرش خیلی خوشحال شدبم یعنی ما اصلا به خودمون نگرفتیم درصورتی که کاملا میدونستن با خودشونه.خواهرشوهره هم دوسه ساعت بعد در سکوت خبری استوری گذاش ما انقد خوشبختیم که وقت واسه این چیزا نداریم!!

بیشتر لجشو در میارن دیگه کلا بی محلی کردن بهترین راهکاره و استوری گذاشتن و پروفایل گذاشتن ، چیپ تر ...

خب یه جاهایی میخوای طرفو بچزونی به هزار و یک دلیل هم نمیتونی رک جوابشو بدی منم دوس ندارم و نمیکنم ولی با اونا مجبوره چون با همه ی دنیا فرق میکنن😂😂

پروتر از ایناس

شوهرتو جمع کن که نره پیشش.. اصلا محلش نده یه مدت ک ببینه عکس العمل نشون نمیدی دمشو میزاره روی کولش....منم یه دونه از این احمقا دارم مامانشم پشتشه ولی الان جوری باش برخورد میکنم ک جرات نمیکنه حرف بزنه... البته پشت سرم زیاد واق میزنه

تو نخ ما نباش گره میخوری