2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

165 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من امروز ۱۳ انتقالم بود بی بی زدم منفی بود😢😢😢به نظرتون فردا برم آز بدم؟ یا صبر کنم ۳ روز دیگه؟ 

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

خیلی دلم شکسته💔💔💔 بعد اینهمه انتظار

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار ۳ روز دیگ  نا امید نشو

فردا آز بتا تیتر بدم معلوم نمیشه؟

بزار دو سه روز دیگه

امروز یه خانومه اومد مسئول ازمایشگاه همینو بهش گفت

گفت بزار بعد یه هفته حداقل بشه بعد بیا

آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
بزار همون ۳روز دیگ بهتره آی وی اف انجام دادی?

آره میکرو ۱۳ روزه انتقال دادم صبحی بی بی زدم منفی شد دلم خیلی شکست آخه خیلیا نشون دادن 

بزار دو سه روز دیگه امروز یه خانومه اومد مسئول ازمایشگاه همینو بهش گفت گفت بزار بعد یه هفته حداقل ...

باشه پس صبر میکنم 

بزار دو سه روز دیگه امروز یه خانومه اومد مسئول ازمایشگاه همینو بهش گفت گفت بزار بعد یه هفته حداقل ...

آخه من انتقال دادم ۱۳ روزه جنینام بلاست بودن دوستم با من بود مثبت شد امروزم آز داد تیترش بالا بود 

یه چیزی بهت بگم کلییی

همه چیز اول دست خداس و دوم انرژی که از طرف ما صادر میشه

تو مثبت فکر کن همون میشه منفی فکر کنی و حتی بگی خدایا یوقت نشه

کائنات اونو یوقت بشه برداشت میکنه

پس اصلا به نشدش فکر نکن

بعدشم بسپار خدا اون بهتر متوجه احوالات ماست میدونه چی برامون بهتره

هیچی بزور ازش نخواه چون بدتر میشه

این حرف به من ثابت شده بارها و بارها

آخه من انتقال دادم ۱۳ روزه جنینام بلاست بودن دوستم با من بود مثبت شد امروزم آز داد تیترش بالا بود&nb ...

بدن با بدن فرق داره گلم

یه چیزی بهت بگم کلییی همه چیز اول دست خداس و دوم انرژی که از طرف ما صادر میشه تو مثبت فکر کن همون ...

آره توکل به خدا ممنونم بخاطر هم دردی ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ان شاالله تو دلیت سالم باشه و زیر سایه پدر مادر بزرگ شه

انشالله ک مثبت میشه  چقد هزینه شد?

تا حالا حدود ۱۵ میلیون فقط میکروی دومم اولیش چون فقط پانکچر بود نزدیک۸ تومن ولی انتقال نداده بودم 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز