2777
2789
عنوان

پیتزا

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 47 پست
خب خمیرشو دو ساعت قبلش درست کن.خواستی بفرستم

اره بی‌زحمت بفرس ببینم کدوم موادشو دارم 

دمت گرم عجب پیتزایی پختی مصمم تر شدم فردا بپزم😍😍😍

وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد⁦❤️⁩💖💕💞💓⁦❣️⁩💗💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یدونه تخم مرغ داره. همینی ک این دوستمون فرستاده. شما چجور میدرستین؟؟

خمیر ساده هستش من درست کردم خوب بود

تاحالا ۵-۶تا امتحان کردم خوب نبودن

این بهتره

هم عکس هم ادرسشو فرستادم

https://www.chetor.com/139605-طرز-تهیه-خمیر-پیتزا-خانگی/

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اره بی‌زحمت بفرس ببینم کدوم موادشو دارم  دمت گرم عجب پیتزایی پختی مصمم تر شدم فردا بپزم😍😍 ...

فرستادم

فقط خمیرشو خیلی نازک نازک کن چون موقع پخت دوبرابر میشه هر چی نازک باشه خوشمزس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اره بی‌زحمت بفرس ببینم کدوم موادشو دارم  دمت گرم عجب پیتزایی پختی مصمم تر شدم فردا بپزم😍😍 ...

این خمیر اماده ها هستن زخیمه

نون باگتی ها میفروشن

نیمه امادس

اونا رو با خمیر نون باگت درست میکنن

میتونی خمیر نون باگت درست کنی

آخه زمان بره حوصله ندارم از اونورم هوس پیتزا کردیم

خب نونایه نیمه آماده ی پیتزارو بگیر که بسته بندیه..مطمئن تراز خمیریه که بخای از نونوایی بگیری تو این شرایط😊

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
فرستادم فقط خمیرشو خیلی نازک نازک کن چون موقع پخت دوبرابر میشه هر چی نازک باشه خوشمزس

ممنونم عزیزم

خب نونایه نیمه آماده ی پیتزارو بگیر که بسته بندیه..مطمئن تراز خمیریه که بخای از نونوایی بگیری تو این ...

آخه هروقت با اونا پختم پیتزام شده عین نون خشک

این خمیر اماده ها هستن زخیمه نون باگتی ها میفروشن نیمه امادس اونا رو با خمیر نون باگت درست میکنن ...

ینی بگم خمیر نون باگت میخوام؟

آخه هروقت با اونا پختم پیتزام شده عین نون خشک

یه ظرفه نشکنم توشو آب کن بزار تو فرت،یجوری که صاف باشه وبرق نگیره خدایی نکرده،

رطوبت میده بهش.

یا اینکه من هرموقع با اون نونا میخام درست کنم،خیلیییییی کم یه تابه نچسبو روغنی میکنم،بعد همون درست میکنم،ب

درشم میزارم،حدودا نیم ساعت..محشر میشه ینی🤦‍♀️

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
یه ظرفه نشکنم توشو آب کن بزار تو فرت،یجوری که صاف باشه وبرق نگیره خدایی نکرده، رطوبت میده بهش. یا ...

ینی تو ماهیتابه خوب میشه؟

ینی تو ماهیتابه خوب میشه؟

عالی میشه،چون وقتی بخار میکنه جلوگیری میشه از خشک شدنه نونا

ازمنکه همیشه خیلی نرم میشه.منم چن بار تو توستر درست کردم،اصن نمیشد بخوری نوناشو،از اون به بعد دیگه توماهیتابه درست کردم وخیلیم راضی هستم

عالی میشه،چون وقتی بخار میکنه جلوگیری میشه از خشک شدنه نونا ازمنکه همیشه خیلی نرم میشه.منم چن بار ت ...

میشه دقیق دستورشو بهم بگی ممنون میشم گلم 

آخه میترسم برم از این خمیر های نونوایی بگیرم 

میشه دقیق دستورشو بهم بگی ممنون میشم گلم  آخه میترسم برم از این خمیر های نونوایی بگیرم  ...

اره چرا نشه عزیزم،ولی اونارو نگیر فعلا آدم میترسه با این وضعیت..😓

ببین عزیزم من اول مواده روپیتزامو آماده میکنمو همشو باهمدیگه تفت میدم.

بعد تو هرماهیتابه ای یدونه نون میزارم.اولش خیلییییی کم،فقط در حده یکم چرب شدن ته ماهیتابمو چرب میکنم،بعد نونه روهم که ازچندساعت قبلش از فریزر گذاشتم بیرون ویکمی نرم شده رو میزارم توقابلمه.بعدموادمو میریزم روش،بعدم که پنیرپیتزایه فرااااوون..

بعدم سریع درشو میزارم،حرارتمم خیلی کم میکنم تا قشنگ نرم بشه وبخار جمع بشه توقابلمه.اصلنم برندار درشو تانیم ساعت،بعدش که دیگه زیرش یکم برشته شد بردار..

البته من یه ده دقیقه آخروهم بازم یکم پنیرپیتزا میریزم..

اینم دستورش خانومی😊

آخ هوسم شدمنم😂😋