2777
2789
عنوان

پدر بد

300 بازدید | 11 پست

تازه زایمان کردم .حال.روحی ام اصلا خوب نیست همش گریه میکنم و میگم کاش بچه دار نميشدم حسی به بچه ام ندارم . پدرم از طرف.دیگه با رفتارهای وسواسی برای این ویروس اعصاب هممنون رو،خورد کرده مدام در حال.اسپری و شستن دستشه و.مدام آب نمک قرقره میکنه و تو خونه مدام  اسپری ضدعفونی به خودش و هوا ميزنه . و مدام فیلم های مربوط به کرونا رو نگاه میکنه . تو خونه زندانی هستیم . مدام نق میزنه دستتان رو نشستید .چرا اسپند دود نکردید . حق نداریم بريم بیرون .وقتی یکی مهمون میاد نق میزنه و دعوا که چرا اومد .چرا نزدیکش شدید و فلان .وقتی سرفه میکنم زود واکنش نشون میده و میگه چرا سرفه میکنی .باور کنید الان به زور سرفه ام رو نگه.داشتم . منم از کرونا میترسم اما باور کنید ترس و استرسي که پدرم وارد میکنه بدتر از اونه . اگه.من و مادرم کرونا بگیریم  قبل.این ویروس پدرم ما رو دق میده . الان هم یه داد و بیداد حسابی کرد که چرا به خالم گفتیم بیاد اینجا ..خالم آرایشگره .میگه اون ویروس داره ... تو این شرایط روحی بد و زایمان . پدرم داغونمون کرده . 

اتل متل توتوله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😫😫😫😫😢

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

عزییزم همش باهم واقعا ناراحت کننده و خسته کنندس ولی اینکه مهمون نیاد درسته اونم با نی نی که تازه ب دنیا اومده ❤مواظب خودت و نی نی ت باش خیلی 

فرصت برا دید و بازدید زیاد هست 

خواهر منم تازه زایمان کرده، مامانم تماس گرفتن و به همه ی فامیل گفتن فعلا نیان دیدنش، بدن زن تازه زا ضعیفه، به نطر بیشتر رعایت کنید، درمورد اومدن خالتون من با پدرتون موافقم کسایی که زیاد تو اجتماع هستن احتمال ناقل بودنشون زیاده

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...