2777
2789
😂😂😂😂 خاک تو سرم ینی دیشب داشتم فک میکردم ب این سوال استارتر 😂

خخخخ نترس شل کن😂

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خخخخ نترس شل کن😂

حتما ب وقتش 😂😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا بندازیش بره خونه مامانش اشوب بشه خخخخ

من ک گفتم نیاد چون سرو کار داره با مردم 😂ی روزی فرستادمش خون مامانش ولی برگشت 🙄

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره نمیتونم ب تفاهم برسم 😶😏
من منبع اعلام‌نکردم  به شما گفتم بدونی که به کسی که داره سوال میکنه توهین نکنی و بدونی ک دکتر ...

عزیزم اولا مخاطبم شما نبودی که خودتو انداختی وسط 

دانشگاهو هم درست میگی به چشم ندیدم عزیزم احتمالا کل مدتی که سر کلاس واحدای داروسازی رو پاس میکردم تو خواب و رویا بسر میبردم البته نیازی ندارم شما باور کنی و واقعا به اثبات به شما و تایید شما هیچ نیازی ندارم چون تو سایت اونایی که باید منو بشناسن میشناسن😊

شماهم به هرحال هر اقدام پیشگیرانه ای میتونید بکنید یا نکنید

به هرحال موفق باشید👍🏼

💏"You & me 💕make a wonderful "We
ببین به چیز میگم تورو خدا ناراحت نشو دوست عزیز ولی یعنی در این حد مطالعه و اطلاعاتتون پایینه که همه ...

سلام عزيزم اصلا ناراحت نمي شم نگران نباش چون اعتقاد دارم از كوزه همان تراود كه در اوست 

اما در خصوص سوال بنده كمي توجه كن كه چي خواستم . من منبع اش رو خواستم اونم واسه اختلاف نظر علماي علم پزشكي است . بر هر فرد ساده اي مشخص هست كه راه هاي انتقال از طريق مجاري گوارشي و تنفسي و چشم هست . سوال من در واقع بصورت خاص به رابطه جنسي اشاره داره يعني ايا از طريق مخاط هم انتقال دارد يا نه 

عزیزم اولا مخاطبم شما نبودی که خودتو انداختی وسط  دانشگاهو هم درست میگی به چشم ندیدم عزیزم احت ...

ببخشید عزیزم من دست دخترم را لاک زدم ویروس ممکنه توی لاک باشه یا زنده بمونه