2777
2789
عنوان

باردار نشدن

251 بازدید | 15 پست

سلام من يك ساله زايمان كردم الان دخترم يك سالشه و از همون اول بعد از زايمان شوهرم موقع نزديكي جلوگيري نميكرد منم بچه نميخاستم و هيچوقت پيگير نشدم ولي الان بعد از يكسال ك هيچوقت جلوگيري نكرديم اينكه باردار نشدم احساس ميكنم غير طبيعيه كسي بوده ك همچين مشكلي داشته باشه؟

اکثرکسایی که شیر میدن باردار نمیشن ولی اگه نمیخوای جداجلوگیری کن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تخمک ماهی یه دونه ازاد میشه که باید اون روز اسپرم با تخمک برخورد کنه تا حامله بشین شاید هیچ وقت این برخورد صورت نگرفته خیلیم طبیعیه

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙

واقعا از وقتی زایمان کردی

دوباره بچه میخاستی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
خداروشکر که نشدی  به بدن خودتو بچت رحم کن عزیزم،زیر ۲سال اصلا خوب نیس دوباره باردار بشی  ...

ن خودمم فعلا نميخام باردار شم دخترم كوچيكه ولي گفتم نكنه مشكلي پيدا كردم ك تو اين يكسال نشدم 

حالا واقعا بچه میخواسی باز؟ چون شیر دهی هم نداشتی،احتمال حاملگی بوده قطعا😐

ن نميخاستم ب شوهرمم ميگفتم ك جلوگيري طبيعي بكنه ولي گوش نميكرد اينكه باردار نشدم گفتم نكنه مشكل دارم

واقعا از وقتی زایمان کردی دوباره بچه میخاستی

ن عزيزم بچه نميخاستم ولي شوهرم گوش نميكرد و جلوگيري طبيعي هم نميكرد قرص هم بهم نميسازه ولي باردار هم نشدم بعد از يك سال برام عجيب بود