2777
2789
عنوان

بسته ی پستی

75 بازدید | 9 پست

بچه ها من یع بسته داشتم 

امشب به دستم رسید 

ولی بسته یه طرفش  پاره بود 

کلا یه گوشش باز بود نمی دونم چرا ؟؟

چیزای داخلش هم باز بود 

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .

به مامور پست نگفتی؟! 

بسته ها رو این روزا دو روز بذارین تو افتاب بعد با دستکش بازکنید جعبه ها رو

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما برو پیش رو بگیر

شکایت کن تو سایتشون

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
چیکار کنم‌عزیزم  کجا شکایت کنم

بزن رهگیری مرسوله 

شماره پستیشو وارد کن 

اون پائین ی قسمته برا شکایت ها اونو بزن

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
به مامور پست نگفتی؟!  بسته ها رو این روزا دو روز بذارین تو افتاب بعد با دستکش بازکنید جعبه ...

یعنی دو روز آفتاب کافی نیست تازه بعدش با دستکش باز کنیم؟

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
یعنی دو روز آفتاب کافی نیست تازه بعدش با دستکش باز کنیم؟

همو اول با دستکش باز کن بلاخره محتوای بسته رو باید ببینی مطمعن شی 

بعد بذار تو افتاب

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...