2777
2789

ارزن میشه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

من هولم الان میخرم ضررش زیاد مهم نیس برام چون نگه میدارم .کسی که میخاد بفروشه باید دقت کنه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هولم الان میخرم ضررش زیاد مهم نیس برام چون نگه میدارم .کسی که میخاد بفروشه باید دقت کنه

آخه میخوام کادو بدم،میخوام ببینم اگه ارزون میشه صبر کنم یه چیز یه کم سنگین تر بگیرم

منم دقیقا نمیدونم بخدا.دوست شوهرم قبل این ویروسه به شوهرم گفت ماهم کم کم داریم میخریم

قبل ویروس ۵۰۰ تومن بود الان حدود ۶۰۰ تومنه گرمی این ویروس بحران شد همه چی کشید بالا،من میگم تب و تابش بخوابه طلا دوباره بر‌میگرده رو‌ همون ۵۰۰ تومن

به نظر من دیگه پایین نمیاد. هفته پیش طلا تا 630 تومن رفت .  دو سه روز پیش نوسان گیری شد تا 550 هم اومد پایین اما دوباره برگشت رو 600. و دیگه پایین نمیاد . 

حتی اگه بیاد پایین هم نهایت تا 570 میاد به نظرم ریسک نکن و بخاطر 30 تومن پولتو نگه ندار و طلا بخر

اگه میخوای در مقابل پولت طلای بیشتری بگیری فقط سکه باید بگیری که پول اجرت ندی. 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏