elsa_zahra مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7749 عنوان با قد ۱۵۵ چه وزنی خوبه 719 بازدید | 19 پست من قدم ۱۵۵ وزنم ۵۱ سایزمم ۳۸ شوهرم میگه یکم چاق شو خدایا شکرت 1398/12/12 | 19:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دندونo_oخرگوشی عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1248 ۴۷ کیلو با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن
sargoool عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 9638 شوهرت دروغ میگه ترکیب خودتو به هم نزن الان خوبی ❤️👰🤵🏻❤️ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
سامیه18 عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 26976 ۵۰ کیلو خوبه ۵۵ بشی یه کم پر میشی بالاتر از ۶۰ هم که کاملا تپل میشی ولی ۵۰ کیلو عالیه
sargoool عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 9638 دو روز دیگه بهت میگه لاغر شو😒 از اولش هی بگو خوبم نرمالم که بره تو سرش ❤️👰🤵🏻❤️ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
mssmart عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 1261 سایزتون چقدر خوبه با این نسبت قد و وزن ❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤
elsa_zahra مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7749 رژیم گرفتم با هزار بدبختی شدم ۵۱ حالا میگه چاق شو خدایا شکرت
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9447 من 40 کیلوم ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
elsa_zahra مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7749 سایزتون چقدر خوبه با این نسبت قد و وزن اره سایزم ۳۸ باید سایزم بزرگ میبود؟ خدایا شکرت
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9447 قدت چنده 155 فک کنم ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
mssmart عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 1261 اره سایزم ۳۸ باید سایزم بزرگ میبود؟ آره مثلا ۴۰آخه خودم ۱۷۵ قدمه وزنم ۷۰ سایزم ۴۰نسبت قد و وزن من و شما یکیه ولی سایز من بیشتره😉 ❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤