2777
2789
عنوان

بیا ثواب کن

147 بازدید | 20 پست

دوستان من تا این موقع شاید نماز قضا زیاد نداشته باشم خیلی ایمانم به خدا قوی بود قبلا هر دعایی میکردم براورده میشد اما چند سالیه ک  حاجت نمیگیرم تو هر کاری میام پا بزارم توکل به خدا میکنم و کلی ذوق میکنم بعد همه چی خراب میشه پیش خودم میگم نکنه اصلا نماز خوندن ما الکی باشه چرا بخونم بزارم کنار دیگه هر کی هم میبینم نماز میخونه ایمانش به خدا قویه کلی مشکل داره تو دو راهی گیر کردم همین الان هم ک امدم با شما حرف بزنم وضو گرفتما اما وقتی ایمانم از بین رفته چجوری نماز بخونم چه کنم

برو بخون جای فکرکردن و حرف زدن نینی سایت فرار میکنه‌؟

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم ثواب 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خوش ب سعادتت ک نماز میخونی

لطفا ترک نکن

بخدا ی حس آرامش میده

گلم دنیا مزرعه آخرت هست

اوناییکه نماز نمیخونن ب حاجتهاشون میرسن

اونا این دنیاشونو خدا میده اما برا شما آخرت رو

من این آرامش محضو ب تو مدیونم اینروزا خدایا دوستتدارم برای هر آنچه که بخشیدی
چ ربطی داره متنمو تا اخر بخون اخه میگم ایمانم ضعیف شده چ فایده همینجوری بخونم

چه ربطی داره ظعیف قوی هرچی هستی برو بخون دیگه نشستی که چی

منم ۳سال پیش اینطوری شدم سر یه موضوعی ۳سال توبه کردم معذرت خواستم بدشدم خوب شدم هرجی بگی رو تجربه کردم .الحمدلله که امسال باهام آشتی کرد قربونش برم.خیلی مهربونه یخورده زندگیتو مرور کن ببین کجای کارو لغزیدی خدا ازینکه گناهی بکنی و اون گناه رو کوجک بشماری بدش میاد.در ضمن شما برای خودت و آرامش خودت نماز میخونی گلم ان الله غنی حمید خدا بی نیازستوده است ازین چیزا ان احسنتم احسنتم لانفسکم اگه خوبی کردید به خودتون کردید.مواظب دل پاک و مهربونت باش گلم❤

مفیدش کجاست چرا هر چی نگاه میکنم ادمایی ک مومن ترن مشکلاتشونم بیشتره

هرکه درین بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهیم(نمدونم درست نوشتم یانه ولی فکر کنم اینه.)یه لحظه تو ایمانت شک نکن که خودش تضعیف کننده ایمانه❤