وقتی بچه بودم تا 7.8 سالگی بهم میگفتن "دُکمه" 😂 به خاطر چشمام که گرد و درشت و سیاه بودن شبیه دکمه لباس بودن چشام😻😂👀
خودم میگفتم " من دُمکَم"😌😁
متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...
والا تا منو میدیدن لپمو میکشدن میگفتن وای که چه قدر تو نازی تا خود 10 سالگی فامیل می دیدم در میرفتم
من فقط در تاپیک های شما متنی رو پست میکنم و به هیچ وجه پیام های ریپلای شده شما رو جواب نمیدم این دلیل بر دروغ یا بد بودن نظرم نیست دلیل بر اینه نمی خوام با یه سری نا اگاه بحث کنم و وقتم رو تلف کنم چون اونی که نمی خواد بفهمه هر کاری کنی روی نفهمیدن خودش پا فشاری می کنه.
چ فانتزی من یه داداش کوچیکتر داشتم پوپوشو نمیگف تو شلوارش کارخرابی میکرد ما بهش میگفتیم تومون ر..ن
😂😂😂
متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...
والا تا منو میدیدن لپمو میکشدن میگفتن وای که چه قدر تو نازی تا خود 10 سالگی فامیل می دیدم در میرفتم ...
حتما خیلی لُپو بودی😍
من فقط در تاپیک های شما متنی رو پست میکنم و به هیچ وجه پیام های ریپلای شده شما رو جواب نمیدم این دلیل بر دروغ یا بد بودن نظرم نیست دلیل بر اینه نمی خوام با یه سری نا اگاه بحث کنم و وقتم رو تلف کنم چون اونی که نمی خواد بفهمه هر کاری کنی روی نفهمیدن خودش پا فشاری می کنه.
منو پسر عموم همسن و سال هم بودیم اون یک سال ازم بزرگتر بود مامانم میگه تو راه رفتنی هی تعجب میکرد می ...
آخییی باتی😍😍😂😂
همین ابجیم ک گفتم موهاش بور بود بهش همسایه ها هم بهش میگفتن موطلایی یعنی کلا اسمشو صدا نمیزدن
اوخی😍💫