2789
عنوان

الکل نجسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 71 پست
ن هنوز 😔این ای وی اف عوضی هم هرروز عقب میوفته اخرش افتاد اردیبهشت میترسم اردیبهشتم برم بگه ماه رمضو ...

نه اول که ایشالا طبیعی مامان میشی

بعدم توکل کن به خدا

خیلیا تونو واسه امضاتون لایک میکنم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دیگه سِر شدم نه از چیزی ناراحت میشم نه خوشحال

من برعکس هیچی شادم نمیکنه فقط زود ناراحت میشم ....تازگی خیلی گریه میکنم شوهرم مسخرم میکنه میگه جنبه ی کمی سختی را نداری ...

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
من برعکس هیچی شادم نمیکنه فقط زود ناراحت میشم ....تازگی خیلی گریه میکنم شوهرم مسخرم میکنه میگه جنبه ...

فقط خودتو سرگرم کن

فیلم کمدی ببین

بافتنی بباف

میدونم و درک میکنم که نمیشه بچه رو فراموش کرد ولی بی تاثیر نیس

فقط خودتو سرگرم کن فیلم کمدی ببین بافتنی بباف میدونم و درک میکنم که نمیشه بچه رو فراموش کرد ولی ب ...

نمیتونم دست و دلم ب هیچ کاری نمیره کاملا افسرده شدم هیچکسم ندارم ک هم دردی کنه باهام .شوهرمم ک هرچی باشه مرده و نمیفهمه حالمو تا میام حرفی بزنم یا گله کنم دعواراه میندازه میزنه و میشکنه همچی رو بدتر میکنه اعصابمو .....همشو میریزم توخودم و تو تنهایی گریه میکنم....کلا خیلی حالم بده هیچ جوری هم روبه راه نمیشم خواستم برم باشگاه ک این ویروس لعنتی دامن گیر جامعه شد کلاس و بیرونم ک نمیشه رفت ....بافتنی هم بلد نیستم 

نمیتونم دست و دلم ب هیچ کاری نمیره کاملا افسرده شدم هیچکسم ندارم ک هم دردی کنه باهام .شوهرمم ک هرچی ...

ای جووونم ابجی

عیب نداره

خواست خداس چه میشه کرد

ایشالا دیگه هممون مامان بشیم

ای جووونم ابجی عیب نداره خواست خداس چه میشه کرد ایشالا دیگه هممون مامان بشیم

اره میدونم خواست خداست ولی کاش حداقل ی پدرومادر و خانواده درست و حسابی داشتم کاش ۴تا دوست داشتم هیچکسو ندارم هیچکس ....شوهرمم به دردبخور نیس واسه دردو دل فقط تیکه میندازه و دل میشکنه ...شکر خدا ....حتما حال نمیکنه ببینه ما شادیم دیگه 

اره میدونم خواست خداست ولی کاش حداقل ی پدرومادر و خانواده درست و حسابی داشتم کاش ۴تا دوست داشتم هیچک ...

یه وقتایی یه حرفایی رو فقط باید به خود خدا زد

به دوستت بگی یهو از چیزی ناراحت بشه میره رازتو فاش میکنه

به خانواده بگی همش غصه میخورن

دیگه غصه نخوریاااااا. باشه😘😘😍😍

یه وقتایی یه حرفایی رو فقط باید به خود خدا زد به دوستت بگی یهو از چیزی ناراحت بشه میره رازتو فاش می ...

خانواده داشتن خیلی خوبه حداقل یکی هست ک بدونی خاطرتو میخواد ولی غریب بودن خیلی سخته .....انشالله خدا گره های همه را باز کنه از من و شما را هم همینطور