2821
2789
عنوان

الکل نجسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 71 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه اینطوره وقتی امپول میزنیم نجس میشیم خوردنش حرامه این خزعبلات چیه؟

من نمیتونم عکس میفرستم..سعی میکنم بفرستم خودتون بخوانید..بعدش منو هم مسخره نکنید.

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

خوب شما از الکل استفاده نکن به جاش یک قاشق غذاخوری وایتکس تویک لیتر اب جوشیده سرد شده بریز از اون به عنوان مایع ضدعفونی کننده استفاده کن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
شوهرهمسایم خانومش بارداره مشروب الکلی میاره میخوره باهمونم درودستگیره رومیگه تمیزمبکنه الکل میکشه ای ...

وا چه وضعشون خوبه یک لیترونیم ۴۰۰هزار تومنه 😑

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

دوست عزیز بستگی به مرجع تقلیدتون داره. احکام در این زمینه متفاوتند

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
نه باو  بچم کجا بود. تو چی عشقم؟؟

ن هنوز 😔این ای وی اف عوضی هم هرروز عقب میوفته اخرش افتاد اردیبهشت میترسم اردیبهشتم برم بگه ماه رمضونه برو تیر بیا

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز