2777
2789
عنوان

دلم نی نی مخاد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 93 پست

یه چیز دیگه که خودم تجربه کردم 

نتایج خوب مطالعه  و آگاهیه 

من خودم از درد پریود خیلی رنج می کشیدم و توو سختی زیاد بودم دکترم رفتم ولی بی نتیجه بود

مطالعه کردم دیدم من به سردیجات حساسم و رحمم سرد شده از وقتی که شروع کردم و سبک زندگیم رو تغییر دادم و رزیممو اصلاح کردم دردم به صفر نزدیک شده بدون قرص و مسکن

دوستان مطالعه در مورد این موضوع ما رو هم آگاه تر میکنه هم آماده برای بارداری و بجه داری و سختی هاش 

اینجوری با اگاهی و بدون استرس ان شا الله مسیر رو طی میکنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو تا کتاب خیلی خوب در این زمینه رو معرفی میکنم بخونید ان شا الله راه گشا باسه 

دانستنی های پزشکی بانوان  نویسنده دکتر محمد محتسبی  و دکتر شهین مجلل

کودک من  مترجم اعطم علوی

دوستان برای منم دعا کنید...

منم سقط داشتم😢😭حالا فهمیدم اسپرم شوهرم مشکل داره خیلی تعداد کم تحرک کم نفوذ کم اسپرمای سالمشم ک کل ...

توکلت بخداباشه خودت راحت درمان میشی و برین دنبال درمان شوهرت انشاءالله خیلی زود نی نی میادبغلت مشکلت ب سختی من نیست من جابجایی کروموزومی دارم

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
منم خیلی دوس دارم زودتر حامله شم دیگه اعصاب نمونده برام همش فکرم این بود تو عید دیدنی هر کی پرسید چی ...

اهمیت نده به منم خیلی میگفتن به همشون میگفتم تنهایی. نمیشه حامله شم برو به شوهرم بگو لال میشدن

وااای عزیزم چ تشابهییی😯😯😯 زخمتو چیکار گفتن بکنی؟؟ من از فریز میترسم بخدا 😢😭 برامورفو شوهرت چی ...

من دوماه بود عفونت داشتم وخارش رفتم دکتر گفت زخم ...تا من درد دستگاه معاینه رو کشیدم بدون مشورت نیم دقیقه فریز کرد ...من بعدش گفتم لازم نبود پاپ اسمیر بدم؟گفت چون ۹ماه قبل دادی ونرمال بوده نه...۱۰روزبعدازفریز هم خارش داشتم همچنان که بازرفتم گفت هنوز جای فریزت خوب نشده وعفونت داری گفت زوداومدی ۴۰روزبعدش باید بیای

برای مورفو هم به من گفتن فقط میکرو ...البته من تایکماه هرشب نخود انجیر کشمش مویز گردو اب انار اب هویج پرتقال دادم شد ۳...خوراکی هارو قطع کردم بازشد یک

حالا شما چون باردار میشید بهتر که همسرتو تقویت کنی ایشالا بزودی باز مامان میشی

نخودگردو انار مویز کشمش درمان مورفو هست

همسرمنم واریکوسل خفیف گرید یک هست خخخخ

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من دوماه بود عفونت داشتم وخارش رفتم دکتر گفت زخم ...تا من درد دستگاه معاینه رو کشیدم بدون مشورت نیم ...

وااای دقیقا مثل همیم ک نکنه شوهرامون ی نفرهههه😂😂😂😂

الان دیگ کلا خوب شدید اصلا خارش و اینا نداری؟؟؟

مگ چند وقته اقدامی عزیزدلم؟؟

منم اصلاااا دلم نمیخاد بارداریم ب تعویق بیفته بابت زخم و یا مشکل همسرم اگ‌تا تیرجواب نگیرم میرم ای وی اف

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
توکلت بخداباشه خودت راحت درمان میشی و برین دنبال درمان شوهرت انشاءالله خیلی زود نی نی میادبغلت مشکلت ...

قربونت برم مرسی منم هنوز جواب کاریوتایپ ام نیومده ک ببینم مشکلی هست یان 

ممنونم از دعای قشنگت 😍

شما چند مدت دارو خوردید و باردار شدید؟ امیدوارم سالم بیاد بغلت گلم

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم