2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکس آزاده در هر تاپیکی نظر شخصیش رو عنوان کنه عزیزم اینجا بخش تبادل نظر یه سایت عمومیه!

اره اما خودت ی نگاه به عقایدت بنداز تو هر  تاپیکی که مخالفی یا باعقایدت جور نیست نظرنده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اره اما خودت ی نگاه به عقایدت بنداز تو هر  تاپیکی که مخالفی یا باعقایدت جور نیست نظرنده

من نظرم رو گفتم

شما هم نظرت رو گفتی

این اسمش تبادل نظره

نه من اصراری دارم که شما چی بگی چی نگی

نه شما حق داری اصراری داشته باشی که من چی بگم چه نگم

این اسمش بالغ بودنه

گلم الان همه سختی دارم همه گرفتارن هرکسی به نوبه خودش.. قراره تلاش کنیم برای خودمون خانوادمون کسایی که دوستمون دارن ما دوستشون داریم..حیفه زندگی خوشگلت نیست حیفه خودت نیست که انقد زود ازدنیابری قشنگم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من نظرم رو گفتم شما هم نظرت رو گفتی این اسمش تبادل نظره نه من اصراری دارم که شما چی بگی چی نگی ...

وقتی مرحم نیستی حداقل نمک برای زخم بقیه نباش کارسختی نیست

گلم الان همه سختی دارم همه گرفتارن هرکسی به نوبه خودش.. قراره تلاش کنیم برای خودمون خانوادمون کسایی ...

خانومی ک نمیدونم کی هستی و کجایی .حرف خیلی قشنگ بود و بهم آرامش داد .ولی من خیلی دلم واس خودم میسوره 

.شوهرم خیلی اذیتم  میکنه خیلی. الان پریود بودم همچین زد تو کمرم .رحم مروت نداره .بعد از این ور مواظب من کر و نا نگیرم .بهش گفتم تو نمیخاد حواست باشه من کر و نا نگیرم تو خود ی پا کر و  نا ییی

خانومی ک نمیدونم کی هستی و کجایی .حرف خیلی قشنگ بود و بهم آرامش داد .ولی من خیلی دلم واس خودم میسوره ...

عزیزدلم الان شرایط ات سخته درکت میکنم زندگی همیشه یجورنیست سختی هم داره ناراحتی هم داره اماشادی هم کنارش میاد...صبرکن حالا که بهترشد باهاش حرف بزن ازش بخواه بره پیش مشاورخانواده...ی نصیحتم بکنم خواهرانه مرد بنده محبته باسیاست رفتارکن باهاش...الان ناراحتی چیزی نگو سعی کن اروم بشی به خودت مسلط باش سرفرصته مناسب حرف بزن خدا زبون داده که باحرف زدن حل کنیم مشکلاتو