2777
2789
عزیزم شروع ساختش مال ۲۰۰۰هست ولی اون قسمتای سخنرانی ترامپ و اون تصاویر معروفی ک ازش به عنوان پیشگویی ...

دقیقا منم همین حسو دارم

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

بنظرم درسته شاید پیش بینی کردن ولی اینکه ترامپ  رفته رو   پله  برقی و اون برگه از دست اون هوادار افتاده اتفاقی نیست طبق اون کارتون این کارو عمدا انجام دادن. 

همچنین بقیه  موارد 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره دیدم خیلیییی عجیبه یعنی همه چی از قبل برنامه ریزی شده یا اینکه واقعا یه پیشگویی بوده😕😕

برنامه ریزی شده

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
بنظرم درسته شاید پیش بینی کردن ولی اینکه ترامپ  رفته رو   پله  برقی و اون برگه از دست ...

دقیقا پیش بینی نبوده درواقع !برنامه ریزی بوده!یه کلیپ دیدم که نشون میداد پدره هم مثل شیعه ها نماز میخونه تو یه قسمتش !

بزن اینترنت نگاع کن کارتون قدیمیشم هست من فصل یک نگاه کردم بااونی که الان فتوشاپ شده هم نگاه کردم

ممنون گلم

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺

⭕️ #شایعه کرونا و پیشگویی سیمپسونها

در‌ این فیلم ادعا شده که انتخاب ترامپ در یکی از قسمتهای کارتون ده سال قبل پیش‌بینی شده بود. 

چنین نیست. در حالیکه مورد نشان داده شد قسمتی از کارتون است که بعد از آنکه ترامپ نامزدی خود را اعلام کرد براساس یک قطعه فیلم واقعی ساخته شد که در ۷ جولای ۲۰۱۵  در یکی از کانالهای یوتیوب با نام Animation Domination  منتشر شد و در آن  به طنز فرض شده بود که اگر او در سال در ۲۰۰۰ به ریاست جمهوری می‌رسید چه اتفاقی می افتاد.  

در مورد ویروس کرونا نیز مربوط به اپیزود ۲۱ از فصل چهارم است که ربطی به چین ندارد. موضوع انتشار اشتباه یک ویروس مرگبار توسط یک کارگر ژاپنی است که توسط یک قطعه الکترونیکی وارد آمریکا می‌شود. 

اصولا سابقه هراس از سلاح‌های بیولوژیکی به بیش از ۴۰ سال پیش برمی‌گردد و موضوع داستانها و فیلم‌های وحشت بوده و هست. 

سیمپسون طی دهها فیلم خود موضوعات تخیلی اجتماعی را مطرح می‌کند که برخی از آنها ممکن است بنحوی مشابه رخ دهد. 

تعابیر ذهنی انسانها تمایل دارد از میان اتفاقات تصادفی الگویی را کشف کند که وجود ندارد. 

دقیقا پیش بینی نبوده درواقع !برنامه ریزی بوده!یه کلیپ دیدم که نشون میداد پدره هم مثل شیعه ها نماز می ...

نکنه قضیه اش همون کاخ سفید رو حسینیه میکنیم میشه ؟😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

آقا جون کرونا همیشه بوده منتها این نوع جدید کرونا هست ... هر سال ممکنه ویروس جهش ژنتیکی کنه و ویروس جدیدی از اون خانواده بیاد بیرون ... مثل سارس مثل ابولا اینا همه از خانواده کرونا هستن... این مدل جدیدش هست که کشندگی کمتر و سرایت بیشتری داره 

عشق سالهای کرونا... پسرم