2777
2789
بله فقط چهره ترامپ نیس کارایی که شده بجز ویروس کرونا خیلی کارها شده مثل اون کارتون پس همش نقشه وبرنا ...

توضیحاتش تو نت هست بخونین بیشتر بخاطر تاریخ هاست

وقتی خواستین به کسی محبت کنین اول رو یه ذره از پوستش امتحان کنین حساسیت نداشته باشه👌👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دقیقا

شایدازمخالفان دولت باشی حرفم ناراحتت کنه ولی بااتفاقات اخیرمیبینیم دولت مقصر نیس امریکا خیلی به مردم صدمه زده بجزامریکا مردم ایرانم خیلی بی درک هستن

دیدی چین شهرووهان توخونه هاشون قرنطینن شب خونشون شهرشون چراغ ندارن جیخ میکشیدن

یاالمان گف هرکس کرونا بگیره جریمه نقدی باید پرداخت کنه اونوقت ایران رایگان درمان میکنه توخیلی چیزا همه جوره امکانات رسیدگی داره اونوقت مردم ایران قدرنشناسن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
شایدازمخالفان دولت باشی حرفم ناراحتت کنه ولی بااتفاقات اخیرمیبینیم دولت مقصر نیس امریکا خیلی به مردم ...

عزیزم ما مردم ب خودمون رحم نمیکنیم 

من نه مخالفم نه موافق و اینم قبول دارم امریکا دلش ب حال مردم ایران نمیسوزه

ولی خوده مردم ایران بهم دیگه رحم نمیکنن بخدا 

یجیزی تا نیاز میشه مثل ماسک حمله میکنن صدتا صدتا بخرن احتکار میکنن 

چی بگم اخه؟

نمیدونم فرهنگمون اومده پایین 

نمیدونم

این همه میگن باباجان توی صورت کسی عطسه نکن انگار نه انگاررررر

همین بحث اشغال نریختن توی خیابونا ...هیچوقت درست نشد 

متاسفانه از ماست ک بر ماست

بالاخره از این حالات خارج نیست

1 - کارتون رو اخیرا درست کردن و پخش کردن و می گن این مال سال 2000 هست

2 - از قبل برنامه ریزی اومدن تراامپ و کورونا و.... کرده بودن و همون موقع کارتونش رو ساخته بودن و اخیرا هم در جهت درست از اب دراومدن اون کارتون کارایی کردن . مثل ترامپ اومد و مخصوصا رو پله برقی یه کاغذ از بالا انداختن

3 - یه عده هستن که حس ششم قوی دارن و واقعا اینده رو پیش بینی کردن و همون موقع کارتون رو ساختن

4 - یه انسانهایی یا ادم فضایی ها ارتباط دارن و اونها با علمشون به اینا خط می دن و پیشگویی ها رو اونا براشون کردن

عزیزم ما مردم ب خودمون رحم نمیکنیم  من نه مخالفم نه موافق و اینم قبول دارم امریکا دلش ب حال مر ...

بله من یبار رفته بودیم خارج ازکشور یکی ازایرانیا اشغال شکلات انداخت زمین یه خارجی رف دنبالش اززمین برداشت خوب اونم مردم ماهم مردمیم

یا به قول شما انبارکردن اخه چرامیکنی من خودم پارسال چندنفر خودشون گفتن بهمون دولت گوشت وقندداده به مردم تومغازمون بدیم ماهم ندادیم نگهداشتیم بعدا باقیمت گرون بفروشیم 

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
بله من یبار رفته بودیم خارج ازکشور یکی ازایرانیا اشغال شکلات انداخت زمین یه خارجی رف دنبالش اززمین ب ...

این ملت با این احتکار انگار هر بلایی سرش بیاد کمه 

من واقعا ناراحت میشم ازین بی فرهنگیا

بفرما توی خارج از ایرانم آبرومونو میبرن

این ملت با این احتکار انگار هر بلایی سرش بیاد کمه  من واقعا ناراحت میشم ازین بی فرهنگیا بفرما ...

انقدر خجالت کشیدم😕☹ یا یه نمونش یه دوست داشتم هم دانشگاهی ازشهردیگه اومده بودشهرش نمیگم توهین نشه چندسال پیش زلزله اومده بود به دهشون دولت اون موقع فکرکنم احمدی نژاد بود وام بلا عوض داده بود بسازن میگف ماخونه اونجانداشتیم ۵تام عمودارم ۵تا عمه هممون رفتیم گفتیم خونمون خراب شده وام گرفتیم ساختیم ویلایی

ای بابااااا  خدا خودش هممونو نجات بده

انشالله.