2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا بدرد نمیخوره.من انقد استفاده نداشتم بردم گزاشتم انباری.اتو معمولی بهتره واسه خونه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

نه چرا حالا پرس باشه مگه این اتو ها چشونه. همون خرجی رو که میخوای واسه اتوخرج کنی بذار واسه مبلت یا یهچیز که تو چشم هست اونو گرونتر بخری 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

من میخاستم پرس بخرم ی بنده خدایی که خداخیرش بده نذاشت...اتو بخار فیلیپس خریدم خیلی خیلی خیلی راضی ام شکزخدا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

منم دلم اتو بخارگر میخواد ولی خب پول ندارم جهاز خریدن ک پایان خرید کردن نیس بعدا میگیریم بی خیال 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

وااای ن تووخدا اصن خوب نیستا

من برا جهازم گرفتم دو بار فقط برا چادر و شال استفاده کردم اونم خیلی طول میکشه

شلوار و مانتو رو که اصلا بلد نیستم باهاش اتو کنم بیشتر چروک میشه مخصوصا استیناش

مپخونه بابام داره ولی من نخریدم برا جهازم چون کلربرد زیادی نداره همون دستی بهتره

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

من دارم دو ساله تو انباریه واسه این چیزا خودت رو اذیت نکن گلم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من باز اتو معمولی ندارم اتو پرس دارم. ولی اتوم بخارش خراب شده یه بار حواسم نبود ابشو نگاه کنم بدون اب اتو کردم فکر کنم واسه همین خراب شده😢

ولی اتو پرس براچادر و پرده اتو کردن عالیه . ولی واسه جاهای ظریف لباس خوب نیست. اتو معمولی لازمه

من جزی اولین کسایی بودم که اتو پرس گرفتم ولی الان به همه میگم نگیرید.وقتی میخوام بیارم وسط عزام میگیره

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه