2777
2789
عنوان

بچه ها😓😓

133 بازدید | 11 پست

من از دیروزیخورده سرفه دارم خیلی کم..هیچ علائم دیگ ام ندارم..خیلی میترسم😢😢😢دیروزیخورده باتایدووایتکس سروکارداشتم البته خیلی کم وایتکس ریختم..نمیدونم ازاونه یعنی؟؟انگارتوگلوم بادمیگیره مجبورم میکنه سرفه کنم..شوهرم میگ تلقینه ولی بخداتلقین نمیکنم ولی ازدیروزک سرفه میکنم خیلی رفتم توفکرش..همش ب پسرم فک میکنم😭😭😭😭اگ من چیزیم بشه😢😢😢

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس عزیییزم ایشاالله بلا بدوره

اجازه اسی خیلی ببخشبچه ها کسیتون نیست که ایرانسل من نصب نکرده باشه بخدا۱۵گیگ همراه اول دارم میخوام فیلم درسی از ت.ل دان کنم ضعیفه اوطور میشه هردومون۵۰گیگ نت بگیریم اگه کسی بود پلیزدرخواست دوستی بده😐😐😐

لازمه اینکه کسیو دوس داشته باشی این هست که اول خودمونو دوس داشته باشیم من از صمیم قلب به این اعتقاد دارم که هرچقد بیشتر عاشق خودمون باشیم میتومیم بیشتر عاشق دیگران باشیمو بهشون عشق بورزیم 🤗من اول از همه عاشقه خودمم
ازمن بدترک نیستی حتی تبم داشتم آزمایش کرونا ازم گرفتن منفی بود

جدی؟خداروشکر

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
وای چرا اینجوری هستی  به پارسال فکر کن که با وایتکس کار کردی همینجوری شدی الکی فکر و خیال نکن& ...

نه اینجوری نشدم..اخه من هیچ جانرفتم ک بگم اره چون اونجارفتم حتماچیزی بوده..۱۰روزه خونم

چه فکرایی میکنی..سرفه خیلی شدید خطرناکه😒

انقدترس توجون مردم انداختن ک ادم هرچیزی براش پیش میادمیترسه